Varadero, stațiunea cu ape de cristal!

Stațiunea Varadero din Cuba este una dintre cele mai apreciate destinații din lume fiind totodată un loc perfect pentru pasionații de sporturi acvatice, deținând undeva la 23 de locuri destinate acestora.
Varadero-Playa Azur
Varadero este adesea numită și Playa Azur datorită apei cu nuante de albastru azuriu, a fâșiei imense de nisip fin galben și alb, dar și a numeroaselor locuri în care să îți petreci timpul.
Dacă ai ajuns în Varadero în luna de miere sau pentru a descoperi unul din cele mai frumoase locuri din Cuba ei bine, ai știut de ce vii aici!
Locurile romantice, peisajele care te lasă fără grai, soarele care la apus se pierde în apa Atlanticului și îi oferă o strălucire aparte te vor plasa exact în paradis.
Îți recomandăm plimbările cu barca la apus de soare pentru unul dintre cele mai emoționante momente din viața ta.
Îți plac sporturile?
În Varadero pe langa cele acvatice mai poți lua cursuri de golf sau de echitație,  iar dacă îți dorești să descoperi peisajele aflate în larg îți recomandăm scufundările, vei întâlni aici o faună și o floră de o bogăție unică în lume, sau pescuitul în larg.
Atracții turistice în Varadero
Pe lângă plajele perfecte și apele ireale, în Varadero există și câteva atracții turistice importante precum Muzeul Municipal Varadero unde vei putea admira o mulțime de colectii de artefacte valoroase ce descriu evoluția acestui loc din timpuri de mult uitate.
De asemenea, Delfinariul este una dintre principalele atracții pentru cei mici, aici se strâng an de an sute de familii cu copiii datorită piscinei cu delfini care sunt gata să te încânte cu acrobațiile lor.
Turiștii care iubesc luxul și distracțiile sunt invitați în portul Marina Chapelin unde se vor putea bucura de imagini perfecte, un loc în care acostează sute de iahturi luxuriante, presărat cu o mulțime de cluburi, terase și restaurante unde poți mânca cele mai bune fructe de mare.

Madalina Isar
Sejur Varadero Cuba
Hotel Be Live Las Morlas 4* – de la 819 euro/persoana, transport cu avionul, 7 nopti de cazare cu all inclusive, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/2263325

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter