Încrederea, ingredientul principal al unei vieţi sexuale perfecte

De DinDragoste.unica.ro, pe

Încrederea în propriile forţe este esenţială în multe dintre domeniile vieţii noastre. Când mergi la o şedintţă şi radiezi de siguranţă ai mult mai multe şanse de a obţine ce îţi doreşti.
Încrederea nu e utilă numai în viaţa profesională, sau în cea socială. Ea are un cuvânt greu de spus şi între aşternuturi.

Femeile şi complexele lor

Imaginează-ţi că eşti în pat cu iubitul tău şi, în loc să te bucuri de ce se întâmplă, te uiţi cu un colţ de ochi la sânii tăi şi ţi se pare că sunt mici. Pe deasupra, nu ai reuşit să îţi dai seama până iîn ziua de azi dacă eşti sau nu bună în pat.

Acum imaginează-ţi că nu îţi faci nici un fel de probleme de felul ăsta. Ca ştii bine ce faci şi că ştii la fel de bine că ceea ce faci îl multumeşte şi pe celălalt. Nu-i aşa că scenariul ăsta sună mult mai bine? Există oameni care au un “talent” înnăscut când vine vorba de sex. Sunt norocoşii care se simt bine cu uşurinţă şi fără prea multă tatonare.

Ce rol are încrederea în viaţa sexuală

Lucrurile stau însă altfel, în marea majoritatea a cazurilor. În trecerea de la a te simţi OK în pat, la a te simţi extraordinar, încrederea are un rol foarte important. În cazul femeilor, s-a dovedit că există două lucruri care le fac să fie sigure pe ele atunci când au relaţii sexuale.

Primul e senzaţia că sunt dorite. Atunci când sunt sigure că imaginea pe care o are corpul lor le face atractive în ochii bărbaţilor, femeile capătă impresia că şi plăcerea partenerului se măsoară în cât de atrăgătoare sunt.

Al doilea factor e nevoia de a fi iubite. Se tot spune că femeile leagă contactul fizic de sentimente, aşa că dacă nu se vor simţi cu adevărat iubite, nu vor fi lipsite de inhibiţii între aşternuturi.

Citeşte mai multe pe Dindragoste.unica.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter