3 greşeli de sex pe care le fac femeile în dormitor

De DinDragoste.unica.ro, pe

Deşi nu ne place să recunoaştem, viaţa noastră sexuală poate fi distrusă şi de noi. Deşi întotdeauna dăm vina pe bărbaţi, că ei nu fac, ei nu dreg, trebuie să recunoaştem că şi noi mai călcăm pe bec câteodată.

Am tot discutat despre marile erori ale bărbaţilor pe care aceştia le comit conştient sau inconştient în dormitor. Femeile nu sunt nici ele perfecte şi de aceea, cu această ocazie, vom vorbi şi despre trei mari erori specifice nouă, femilor.

Cui nu îi place sexul? Cui nu-i place să iasă din rutina zilnică şi să experimenteze ceva nou şi absolut minunat? Probabil că absolut toate veţi răspunde afirmativ. Dacă vă închipuiţi însă că totul cade în slujba partenerului şi că el trebuie să iniţieze contactul sexual indiferent de situaţie, mai gândiţi-vă o dată. Femeia are şi ea un rol important în toată această afacere şi poate şi ea să încingă atmosfera fără a fi nevoită să aştepte iniţiativa bărbatului. Cât priveşte greşelile pe care le poţi face ca şi femeie în cadru intim, iată-le pe cele mai importante trei:

Prima mare eroare: Hainele confortabile

Ştiu că somnul e sacru şi e important să ai parte de o noapte liniştită pentru a fi odihnită a doua zi dimineaţă când trebuie să mergi la servici. Ai nevoie de aceea de haine confortabile în care să te simţi relaxată şi care să nu te jeneze atunci când dormi. Trebuie să ştii însă că pijamalele la care ţii atât de mult sunt cât se poate de neinspirate atunci când vine vorba de sex. Niciun bărbat nu se va excita văzându-te îmbrăcată gata de culcare de aceea, e important ca din când în când să renunţi la aceste hainuţe pentru
unele mai puţin confortabile dar mai incitante. Nu spune nimeni că trebuie să dormi într-un neglijeu sexy, te poţi schimba mai târziu în pijamale.

A doua mare greşeală: Lipsa iniţiativei

Dacă îţi doreşti să dansezi nu trebuie să accepţi invitaţia barbatului. Implică-te direct, dă dovadă de iniţiativă, fă-l să îşi dorească acelaşi lucru pe care ţi-l doreşti şi tu.

Citeşte mai mult pe Dindragoste.unica.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter