Sex: Ce faci când nu-ţi place cum te sărută?

De Mia, pe

Poate fi bărbatul la care ai visat încă de când erai mică, însă oricât de minunat pare, e om şi poate avea mici neajunsuri. De exemplu, nu-ţi place cum te sărută. Ce rămâne de făcut?

Îţi apasă buzele prea tare

Puţină presiune în timpul sărutului este foarte incitantă, dar dacă începe să te doară mai bine prinde-i uşor capul în mâinile tale şi trage-l uşor în spate, astfel încât presiunea este pe placul tău, apoi spune-i cât de mult îţi place să te sărute aşa.

Te lasă pe tine să faci toată „munca”

Poate chiar nu ştie sau este doar emoţionat, dar dacă nu îţi place că te lasă pe tine să îl săruţi, poţi face un joc din asta. Spune-i să imite mişcările tale când vă sărutaţi, apoi totul poate veni de la sine.

Te muşcă

Şi te doare pentru că apasă prea tare – atunci îi poţi spune, cu o voce mieroasă, că nu-ţi place cum te muşcă. Ar trebui să înţeleagă.

Nu îşi mişcă limba

Nu e nimic mai enervant ca un bărbat care îşi bagă limba în gura ta şi… o lasă acolo. Şi de data aceasta poţi folosi acelaşi truc – spune-i să-ţi urmeze exemplul când îl săruţi şi poate aşa va deveni pe placul tău.

Te întreabă

Dacă te poate săruta. Desigur, acesta este un gest drăguţ, însă nu dacă te întreabă asta de fiecare dată. În acest caz, spune-i că ţi-ar plăcea să nu te mai întrebe şi să fie spontan.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter