7 semne că vrea să iei iniţiativa în pat

De Raluca Cristea, pe

E mai vesel, mai implicat, cu mai mult chef de sex. E fantastic, dar totuşi ce se întâmplă? Păi, se întâmplă că iubitul tău…

… vrea să iei iniţiativa în pat şi să te implici mai mult, dar nu ştie cum să îţi spună exact.

Aşa că recurge la trucuri amuzante şi incitante! Află-le de mai jos!

Descoperi manualul Kama Sutra chiar la tine pe noptieră. Uşor de ghicit cine l-a pus, dar de ce? Nu mai eşti la fel de bună în pat? Nu, nu e vorba chiar de asta dar ar vrea să ieşiţi din rutină, să încercaţi mai multe jocuri erotice şi poziţii sexuale.

Intri în dormitor şi te aşteaptă fără tricou, cu o loţiune de corp în mână. Şi îţi spune că are neapărat nevoie de masaj pentru că îl doare foarte tare spatele. Dacă iubitul tău a trecut de 40 ani, s-ar putea să nu mintă deloc. Dacă nu, gândeşte-te nu cumva să fie o capcană mică ca să îi faci un masaj erotic sau să te prindă cu chef de mişcare în pat şi să nu te mai lase să pleci.

În mod misterios, la site-urile memorate pe calculator îţi apar unele de genul love&sex. E clar, vrea să te documentezi serios de pe acolo. Sigur a văzut el ceva interesant şi acum te testează să vadă dacă şi tu vrei să încercaţi acelaşi lucru la noapte.


Îţi aduce mereu aminte de cea mai fierbinte partidă de sex a voastră. Care a avut loc acum ceva timp.
Tânjeşte după o partidă de sex extra fierbinte, cu tine foarte implicată şi mai puţin preocupată de detalii cum ar fi cum îţi stă părul, celulita de pe picioare, faptul că te trezeşti mâine devreme şi aşa mai departe. Mai pe scurt? Vrea să reîmprospătaţi viaţa sexuală şi să vii cu idei.

Pijamaua de flanel gri a dispărut. La fel şi pantalonii lungi şi groşi de stat prin casă. Normal că au dispărut, te vrea sexy, vrea să vadă şi el macar câţiva centimetri de piele. În plus, cum să îţi vină idei pentru sex când te împiedică pantalonii? Ce zici de un maiou şi nişte pantaloni scurţi? Ca să nu mai vorbim de câteva seturi de lenjerie intimă sexy pe care trebuie să le achiziţionezi şi să le alternezi cu succes.

Se întoarce de la cumpărături cu un tub de frişcă în loc de napolitane, dropsuri, ciocolată. Nu degeaba! Vrea să încercaţi jocuri erotice cu frişcă dar vrea să iei tu iniţiativa. Are şi dreptul, doar a făcut deja primul pas, a adus ingredientul principal!


Se oferă să strângă masa şi să spele vasele pentru ca tu să te odihneşti.
Ce vrea el de fapt să spună este: ,, Strâng masa şi spăl vasele pentru că pozez în bărbatul model, iar tu eşti odihnită (deci cu mai multă energie) şi o să mă răsplăteşti în pat pentru cât de harnic şi drăguţ sunt.”

Ţi s-a întâmplat şi ţie să primeşti semne de genul celor de mai sus?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter