Semne că are chef de sex în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe

Nu toţi bărbaţii se poartă la fel atunci când au chef de sex. În timp ce unii aleg calea directă şi „îşi iau pe sus” partenera, alţii recurg la abordări mai subtile…
… cum sunt apropouri indecente sau gesturile romantice. Maniera în care alege el să îţi dea de înţeles că te doreşte cu ardoare variază în funcţie de semnul zodiacal.

Iată cum se poartă bărbaţii atunci când sunt excitaţi şi vor să facă sex în funcţie de zodie!

Berbec: este impulsivul zodiacului pentru care pofta de sex vine mereu pe nepusă masă. Vei ştii că are chef de sex pentru că îţi va spune simplu „Hai!” şi te va atinge într-un mod intim şi neaşteptat.

Taur: în cazul în care îl vezi tolănit pe canapea cu un pahar de vin sau te aşteaptă acasă cu masa pregătită e clar că are un scop ascuns. Taurul este calm şi liniştit când se excită, dar e partener de cursă lungă.

Gemeni: înainte de sexul propriu-zis acest nativ adoră să se distreze cu puţină stimulare mentală. Când vrea să facă sex te asediază cu aluzii şi glume cu tentă sexuală. Adoră jocurile de cuvinte care preced partida.

Rac: când este excitat Racul începe să te complimenteze şi să te aline, aşa că nu vei putea rezista abordării sale pline de romantism. Îţi transmite într-un mod tandru, prin cuvinte şi atingeri că te doreşte în patul lui.

Citeşte continuarea pe următoarea pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter