Ce reţete afrodisiace cresc libidoul zodiilor

De Stela Moisescu, pe

Există cel puţin un sâmbure de adevăr în zicala potrivit căreia dragostea trece prin stomac, având în vedere că unele alimente sau preparate au un rol afrodisiac puternic,…
… mai ales dacă sunt consumate cu regularitate. Pentru ca afrodisiacul să îşi facă însă efectul trebuie să îl consumăm cu plăcere. Gusturile culinare sunt influenţate şi de semnul zodiacal, aşa că dacă vrei să-ţi măreşti libidoul sau să-i creşti iubitului pofta de sex, ar trebui să afli ce afrodisiac se potriveşte fiecărei zodii.

Mai jos găseşti care sunt cele mai eficiente afrodisiace în funcţie de zodie. Dă click pe numele afrodisiacului pentru a vedea şi o reţetă de preparare foarte gustoasă.

Berbec: semn de foc, este evident că Bebecul adoră mâncărurile condimentate, care îi pun libidoul pe jar. Ele au un rol afrodisiac pentru că cresc atât nivelul endorfinelor, cât şi pe cel al adrenalinei.

Taur: acest nativ este semn de pământ, aşa că cele mai eficiente afrodisiace, în cazul lui sunt salatele, pe care, dacă le consumă des, simte că îi oferă multă energie, atât în pat, cât şi în afara lui.

Gemeni: pentru gemeni varietatea este cea mai importantă. În cazul lui, dacă vrei să-i hrăneşti libidoul trebuie să alternezi afrodisiacele. Dă click şi găseşte o listă bogată de alimente afrodisiace, cu care îl poţi surprinde.

Rac: libidoul Racului poate fi aprins cu uşurinţă, dacă îi serveşti la masă un desert delicios. Racul nu e pretenţios, aşa că îl poţi incita şi cu o brioşă cu sirop de ciocolată. Îi trezeşti însă toate instinctele cu o plăcintă mai elaborată!

Leu: pentru Leu contează enorm prezentarea. Un desert mic, dar cochet, cu frişcă din belşug sigur va fi pe gustul acestui nativ. Noi îţi propunem să prepari cornete cremoase, o reţetă care conţine multe alimente afrodiasiace, precum frişca, migdale, smântână şi ciocolată.

Fecioară: libidoul unei Fecioare este foarte repede inhibat de preparatele nesănătoase. Dacă vrei să-i trezeşti pofta de sex încearcă s-o ademeneşti cu un soi de clătite care sunt umplute cu ingrediente afrodisiace, precum cele cu struguri şi brânză dulce.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter