5 motive pentru care bărbaţii aleg să se căsătorească

De DinDragoste.unica.ro, pe

Deşi este trist, trebuie să realizăm că bărbaţii aleg să se căsătrească şi din alte motive, decât dragostea. Ca şi femeie, probabil priveşti ziua nunţii ca pe cea mai frumoasă zi din viaţa ta.
Iar dacă nu eşti căsătorită, o întâmpini cu nerăbdare, aşteptându-te ca amintirea ei să fie una de neuitat. Bărbaţii însă, oricât de entuziasmaţi ar fi, privesc astfel acest moment din viaţă, cel puţin asta încearcă ei să dovedească. Concret? Anunţul că urmează să te măriţi, va fi primit de gaşca ta de prietene cu entuziasm, chiote de bucurie, voie bună.
Anunţul logodnicului tău pe de altă parte, va fi primit de prietenii săi cu mirare, cu bătăi de consolare pe umăr sau cu întrebări de genul: dar de ce? E cumva însărcinată? sau cum aşa? Nu eşti prea tânăr pentru asta?. Privind la felul în care ştiu ei să se bucure, te întrebi fără să vrei: de ce aleg bărbaţii să se căsătorească?

Ei bine, lăsând la o parte circumstanţele speciale cum ar fi banii, cetăţenia sau mai ştiu ce raţiuni care ies din zona considerată a fi normală, vom discuta cu această ocazie despre câteva motive concrete pentru care un bărbat ar alege să se însoare. Să le analizăm pe rând:

1. Calitatea vieţii

Şi nu mă refer la aspectele financiare ale vieţii în doi ci numai la cele sufleteşti. Viaţa e infinit mai bună şi mai fericită atunci când ai alături o persoană cu care să te înţelegi bine şi cu care să poţi împartăşi cele mai frumoase momente. Prin urmare, dacă un bărbat îşi găseşte femeia pe care să o iubească cu adevărat, care să îl iubească la rândul ei şi care să îi poată fi în acelaşi timp şi cea mai bună prietenă, nu va ezita, o va cere în căsătorie. Cu mici excepţii, care nu au legătura cu normalitatea.

2. Bărbaţilor le place să fie îngrijiţi

Oricât de macho ar părea la exterior şi oricât de puternic ar părea el prin atitudine şi gesturi, un bărbat are mereu nevoie de o persoană care să îl îngrijească ca pe un copil mic atunci când se simte rău, e bolnav sau are nevoi pe care nu şi le poate satisface singur. O soţie iubitoare şi care ştie cum să se îngrijească de el îi oferă un sentiment plăcut, de linişte şi siguranţă, cel puţin la nivel emoţional.

Citeşte mai multe pe Dindragoste.unica.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter