Relaţii: Cum îl faci să se îndrăgostească definitiv de tine?

De DinDragoste.unica.ro, pe

Sunt multe feluri în care poţi să îţi „subjugi” iubitul, să-l faci să te adore şi să te preuţiască aşa cum nu a mai făcut-o cu nimeni pâăa acum. Şi ştii care e partea frumoasă? Că totul este extrem de simplu. Nu ai nevoie nici de poezie nici de romantisme, totul e să gândeşti practic.
Bărbaţilor li se aprind altfel beculeţele în creier şi reacţionează la altfel de stimuli decât femeile. Şi crede-mă, nimic nu îi spune mai bine „te iubesc” decât un bilet la meciul echipei sale favorite sau un bax de beri din marca preferată. Vrei să ştii cum gândesc bărbaţii şi de ce ai nevoie pentru a-l face pe prietenul tău să îţi mănânce din palme? Nimic mai simplu. Iată câteva sugestii:

Casă, dulce masă

Una dintre cele mai vechi zicale este şi cât se poate de adevarată: „calea cea mai scurtă către inima unui bărbat trece prin stomac”. Nu înseamnă că neapărat trebuie să îi găteşti la fel ca „mamă” şi nici să îl scoţi la cel mai renumit restaurant din oraş. Îl va scoate însă din sărite peste măsură să te vadă mereu la dietă, cu câte o frunziţă de salată în farfurie, privind galeşă să bucată sa de carne. Vrei să îl faci să se simtă bine? Gătiţi împreună şi măcar din când în când, uită de diete şi aşează-te cu el la masă, bucurându-vă amândoi de un meniu pe cinste.

Fii creativă
Şi bărbaţii sunt romantici nu doar femeile. Nu înseamnă că neapărat dacă îţi doreşti să îl aştepţi cu ceva deosebit trebuie neapărat să presari petale de trandafiri în pat şi să aprinzi 30 de lumânări aromate. Încearcă ceva nou. Consultă Kama Sutra, satisfă-i fetişurile, propune-i noi jocuri sexuale. Încearcă orice ce nu a intrat deja în rutină şi vei vedea că dă roade. Sexul se face întotdeauna în 2 şi de aceea amândoi trebuie să fiţi la fel de satisfăcuţi.

Citeşte continuarea pe Dindragoste.unica.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter