Încinge atmosfera cu 5 poziţii sexuale pe tocuri!

De Stela Moisescu, pe

Tocurile te fac să te simţi mult mai sexy nu doar într-o rochie chic, ci şi în timpul actului sexual. O poziţie sexuală poate căpăta mai mult farmec, dacă o pui…
… în practică în timp ce porţi tocuri. Şi cum atât sexul, cât şi mersul pe tocuri te solicită fizic, îţi propunem să încerci sexul pe tocuri doar în anumite poziţii sexuale, în care îţi poţi păstra echilibrul fără probleme.

Iată care sunt cele mai provocatoare poziţii în care poţi practica sexul pe tocuri, cu un efort fizic minim!

1. N-ai încercat până acum sexul stând rezemată de un birou? Află că pe tocuri îţi va fi mai uşor, plus că vei arăta mult mai atrăgătoare în această ipostază. Poţi rămâne în picioare, sprijinindu-te doar cu posteriorul de marginea biroului. Dacă eşti mignonă, tocurile te ajută să te sprijini mai bine cu un picior în podea, în timp ce pe celălalt îl poţi încolăci în jurul iubitului.

2. Poziţia misionarului devine pur şi simplu fierbinte atunci când porţi tocuri. Dacă ridici picioarele la 90 de grade, iubitul tău te poate apuca direct de tocurile încălţărilor pentru a-şi coordona mişcările. Ideea sigur îi va surâde! Dacă ai obosit să ţii picioarele drepte, în sus, poţi coborî cu genunchii la piept. De această dată tu controlezi mişcările, folosindu-te de tocuri pentru a-i ghida şoldurile aşa cum îţi doreşti, într-un mod gentil, desigur.

3. O altă poziţie care se simplifică datorită tocurilor este şi femeia deasupra. Atunci când stai deasupra iubitului şi vrei să te mişti sus-jos, cel mai probabil stai sprijinită în tălpi, nu în genunchi, cu tălpile sub tine, mai ales dacă eşti mai mică de înălţime. Poţi încerca să faci acest lucru pe tocuri şi vei constata că îţi va fi mai uşor, pentru că nu mai trebuie să te ridici constant pe vârfuri. Pentru un plus de confort, roagă pe iubitul tău să stea cu spatele sprijinit de un perete şi să îţi ghideze şoldurile cu mâinile. În acest fel creşte şi apropierea fizică dintre voi.

4. Tocurile te fac mai înaltă, iar acest lucru contează enorm pentru cuplurile care adoră sexul în picioare, de exemplu, tu stând cu spatele la el, uşor aplecată şi având un punct de sprijin în faţă pe care să-l ţii cu mâinile. Poziţia descrisă pune probleme cuplurilor în care el este mult mai înalt decât ea. Nu trebuie decât să adaptezi lungimea tocurilor la unghiul de penetrare şi veţi da startul unei partide de sex în picioare extrem de incitantă.

5. O altă poziţie în care arăţi foarte sexy pe tocuri, iar el sigur te va urmări cu interes este şi reverse cowgirl, în care tu te aşezi deasupra iubitului, dar cu spatele la el. Te poţi aşeza cu picioarele îndoite şi tălpile pe lângă bazinul lui. În tot acest timp, iubitul tău va avea în câmpul său vizual o combinaţie explozivă: tocurile de la pantofi şi posteriorul tău!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter