Pozitii sexuale inedite pentru sexul în pat

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 14:35

Unele persoane consideră sexul în pat prea tradiţional şi caută senzaţii tari în alt decor, adesea unul ori prea riscant, ori inconfortabil. Află că patul poate fi…
… şi util şi plăcut, dacă îi descoperi adevăratul potenţial erotic.

Iată care sunt cele mai inedite poziţii sexuale pe care le poţi testa în pat!

Poziţia misionarului devine mai erotică aşa…

–    Stai întinsă pe pat, cu posteriorul la marginea patului şi cu picioarele întinse, astfel încât să atingi cu călcâiele podeaua. Iubitul tău va sta deasupra ta, şi el cu picioarele perfect întinse şi cu tălpile în podea, ţinând palmele pe pat ca punct de sprijin. Mai apoi, îţi poţi încolăci picioarele în jurul lui. Poziţia promite să îţi stimuleze punctul G!

–    O altă variantă este să stai întinsă pe spate, dar cu tălpile pe umerii sau pieptul iubitului tău. El îşi poate urca un genunchi sau pe ambii pe marginea patului, pentru mai multă stabilitate. Pentru un acces mai plăcut, poţi aşeza o pernă sub posterior.

Poziţia doggie style devine mai erotică aşa…

–    Aşează o pernă pe jos, chiar la marginea patului, pe care tu vei stai cu genunchii, fiind orientată cu faţa la pat. O altă pernă, aşeaz-o între marginea patului şi pelvisul tău ca să previi orice disconfort atunci când iubitul te penetrează de la spate. Cu mâinile sprijinite de marginea patului ai ocazia să fii tu cea care ghidează mişcările din această poziţie!

–    În loc să încercaţi doggie style în mijlocul patului, staţi cât mai aproape de un perete, de care tu te vei putea sprijini cu mâinile în timpul sexului. Astfel se schimbă şi unghiul de penetrare, iar el are mai mult acces cu mâinile la clitorisul şi sânii tăi!

Poziţia femeia deasupra devine mai erotică aşa…

–    Invită-l pe iubitul tău să se aşeze la marginea patului în şezut, cu tălpile sprijinite în podea. Poţi sta deasupra lui cu faţa la el şi cu tălpile sprijinite de marginea patului, ori cu spatele la el, având tălpile pe podea între ale lui. Ambele variante sunt sexy!

–    Poţi sta deasupra lui, cu spatele la el în poziţia reverse cowgirl. Poziţia este destul de dificil de susţinut în mijlocul patului, pentru că femeia nu are niciun punct de sprijin, pentru a realiza mişcarea şi nici unghiul de penetrare nu o ajută. Totul se schimbă însă, dacă te apropii de un perete, de care să te sprijini cu mâinile. Iubitul tău îşi poate îndoi picioarele astfel încât să ajungi la perete cu uşurinţă. Şi mai bine este dacă patul are o tăblie, pe care o poţi apuca cu mâinile, pentru a-i oferi iubitului o partidă fierbinte de sex!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter