Poţi să te faci de râs în timpul sexului?

De Stela Moisescu, pe

Sexul, deşi nu ne place să-l asociem cu penibilul, mai ales că acum nu visezi, chiar eşti goală şi expusă în faţa altei persoane, te poate aduce în ipostaze vulnerabile.
Te afli în faţa bărbatului de care eşti îndrăgostită în toată splendoare ta, trăind cu el un moment de mare intimitate. Întrebarea este: oare chiar te poţi face de râs în timpul sexului?

Pentru unele femei răspunsul la întrebare este da, ele neştiind un lucru esenţial: bărbaţii vor să obţină plăcere sexuală de două ori şi jumătate mai mult decât femeile, dacă ne luăm după activitatea lor cerebrală, comparativ cu a noastră, arată cnn.com.

În timpul sexului bărbaţii se pot concentra exclusiv pe obţinerea satisfacţiei sexuale, dar femeile mai au încă de învăţat. În mod instinctiv reprezentantele sexului frumos gândesc mai intens şi mai emoţional în timpul sexului. Cum traducem asta? În timp ce tu crezi că el se uită la burtica ta şi încerci din răsputeri să o ascunzi, el vede  şolduri voluptoase, pe care vrea să le atingă.

Există mai multe griji pe care femeile şi le fac în pat în mod nejustificat.

Iată în ce situaţii îi subestimezi interesul sexual şi atracţia pe care o simte pentru tine, crezând că sigur te-ai făcut de râs în ochii lui:

1. Gafezi în timp ce îi faci sex oral: lui îi place senzaţia pe care o simte atunci când îl stimulezi aşa, de aceea nu e obligatoriu să ştii cine ştie ce tehnici. Dacă eviţi greşelile fatale din timpul sexului oral, care-i rănesc zona intimă, şi îl stimulezi simultan şi cu mâinile nu va avea de ce să se plângă. În plus, faptul că nu eşti experimentată la acest capitol îl face să ajungă la concluzia că nu ai exersat prea mult sexul oral cu alţi bărbaţi înainte. Iar acest lucru îl face să respire uşurat, nicidecum să te judece sau să râdă de tine.

2. Nu te-ai epilat: noi punem mult accent pe acest aspect şi este normal. Când te dezbracă vrei să arăţi şi să te simţi impecabil. Cele două merg mână în mână. Totuşi, nu are sens să îi spui că nu poţi să mergi la el sau să-l refuzi când îţi face avansuri, doar pentru că ai rămas fără cremă depilatoare sau baterii la epilator. Iubitul tău nu te va desconsidera, doar pentru că, ocazional, te prinde nepregătită… să porţi o fustă sau să faci sex. Doar în prima variante există riscul să te faci de râs.

3. Celulită, burtică şi sâni mici: iată trei defecte majore după tine, de care iubitul tău nici nu se sinchiseşte în timpul sexului. Potrivit unui studiu realizat pe 3500 de femei, 98% dintre ele nu sunt mulţumite de silueta lor, şi în medie, majoritatea femeilor îşi face griji despre aspectul fizic la fiecare 15 minute! Unde mai pui că o treime din femei nu vor să apară goale în faţa partenerului de cuplu, iar un sfert ar renunţa la trei ani din viaţă ca să aibă greutatea ideală! Oare câţi bărbaţi sunt de părere că aceste griji tipic feminine îşi au rostul?

4. Lenjeria ta nu este suficient de sexy: când te vede în bikini, sigur nu-i trece prin minte: „Ce model neinspirat, îi face şoldurile late, i-ar mai trebui nişte dantelă…” Altele sunt lucrurile la care se gândeşte, ca de exemplu: „Cât de repede îi pot da jos?” Majoritatea bărbaţilor susţin că iubitele lor se îmbracă în lenjerii sexy mai mult pentru ele, nu pentru ei. Bărbaţii nu se gândesc decât la momentul în care o pot da jos.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter