Numerologie: află cum arată partenerul potrivit!

De Raluca Cristea, pe

Numerologia te ajută să îţi calculezi Cifra Destinului, iar cifra destinului îţi poate spune o mulţime de lucruri, printre care şi cum arată bărbatul potrivit pentru tine!
Cum calculezi Cifra Destinului? Prin reducerea datei tale de naştere la o singură cifră. Să presupunem că eşti născută pe 20.07.1989: 2+0+0+7+1+9+8+9=36 şi 3+6=9. Cifra Destinului este 9, în acest caz.

Acum află cum trebuie să fie partenerul perfect pentru tine, în funcţie de cifra ta!

Cifra Destinului 1 – Partenerul perfect pentru tine este foarte atent la detalii. Ştie când să alterneze perioadele de dominaţie cu cele în care se lasă dominat, pentru că şi ţie îţi place să conduci în relaţia de cuplu. Are un fizic plăcut, în pat este pasional şi implicat iar în societate, inteligent şi cu simţul umorului.

Cifra Destinului 2 – Partenerul perfect este permisiv atunci când te afli într-o pasă proastă, dar şi o prezenţă impunătoare atunci când sari calul cu excesele de atenţie şi afecţiune. De asemenea, ştie să lase de la el şi uneori, chiar să te mintă frumos. În pat este jucăuş şi dornic de noutăţi, iar în societate, zâmbitor, comunicativ şi interesant.

Cifra Destinului 3  – Partenerul potrivit te incită, te face să îl cauţi şi să ştii totul despre el. Zâmbeşte mult, dă replici cu dublu înţeles şi gesticulează. Are încredere în el şi îţi dă sentimentul de siguranţă. În pat îi place să încerce cât mai multe poziţii sexuale, iar faţă de prietenii tăi se comportă ca şi cum i-ar cunoaşte de o viaţă.

Citeşte continuarea pe pagina urmatoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter