Numerologie: Calculează-i Dorinţa Sufletului şi vezi ce vrea într-o relaţie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 12 aprilie 2022, 15:10

Numărul denumit Dorinţa Sufletului spune ce îşi doreşte o persoană, care sunt valorile ei şi ce aspiraţii are şi care sunt domeniile în care nu poate face compromisuri. Vezi cum să calculezi Dorinţa Sufletului pentru iubitul tău şi ce spune acest număr despre aşteptările lui într-o relaţie.

Cum se calculează Dorinţa Sufletului

Dorinţa Sufletului se calculează folosind vocalele din numele complet al persoanei respective. Ai nevoie de suma acestor litere transformate în cifre şi adunate până ajungi la un număr format dintr-o singură cifră.
Iată ce cifră corespunde fiecarei vocale.
A – 1
E, W – 5
I – 9
O – 6
U – 3
Y – 7
Cum calculezi. Exemplu: dacă pe iubitul tău îl cheamă Mihai Ionescu, vei aduna: 9 (i) + 9 (i) + 9 (i) + 6 (o) +5 (e) + 3 (u) = 41. Pentru a reduce numărul la o singură cifră, trebuie să aduni 4+1=5. Deci Dorinţa Sufletului pentru iubitul tău este 5.
Horoscop: De cine NU trebuie să te îndrăgosteşti în funcţie de zodia ta

Ce spune Dorinţa Sufletului despre aşteptările lui în relaţie

1
Este un bărbat idependent, ambiţios, un lider înnăscut, căruia îi place să de indicaţii, să critice, să corecteze. Ştie că nici el nu este perfect, dar nu se poate abţine. De cele mai multe ori vede doar paiul din ochiul tău… Îşi dă seama de acest defect şi caută o femeie care să-l înţeleagă. În acelaşi timp, are nevoie de acea femeie care acceptă să stea în umbra lui şi să-l susţină în ce face. Caută permanent ocazii să arate cât este de puternic, de util, de priceput, iar tu trebuie să i le oferi şi să nu încerci să-l eclipsezi.
2
În orice relaţie, pentru el contează foarte mult prietenia, complicitatea, comunicarea, sinceritatea. Nu are nevoie de o bombă sexy, ci de o prietenă, o parteneră de viaţă pe care să se poată baza. Nu suportă minciuna şi lipsa de cuvânt. Nu are nimic împotrivă să se lase dominat într-o relaţie, atât timp cât primeşte cele menţionate mai sus. Este un bărbat sensibil, empatic, grijuliu, diplomat şi aşteaptă aceleaşi lucruri de la iubita lui. Nu suportă cearta şi tonul ridicat.
3
Tot ce îşi doreşte este să se bucure de viaţă la maxim. Are nevoie de o femeie la fel de optimistă şi veselă ca el. Nu-i plac dramele, complicaţiile, certurile, gelozia şi nici persoanele introvertite, anxioase, mereu îngrijorate. Este un om sociabil, are mulţi prieteni şi prietene, iar tu trebuie să-l laşi să fie la fel în continuare, chiar dacă asta înseamnă să mai şi flirteze cu alte femei uneori. În general se opreşte laflirt şi nu merge mai departe dacă este îndrăgostit.
4
Îşi doreşte o viaţă confortabilă, liniară, fără drame, fără schimbări majore. Vrea o relaţie stabilă în care să se simtă bine şi nu îl deranjează deloc rutina, ba chiar îi place. Are nevoie de o femei ca el, liniştită şi „de casă”, care nu tânjeşte după pasiuni mistuitoare sau aventuri exotice. Până şi sexul cu el este cam plictisitor, dar este un iubit tandru, fidel şi grijuliu. Este bun la organizare, responsabil, logic şi te poţi baza pe el în situaţiile care necesită spirit practic.
Vezi celelalte numere pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter