Cele 7 moduri în care iubesc bărbaţii în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe

Există oare iubire pură, perfectă, care să reziste o viaţă întreagă? Oamenii sunt imperfecţi, iar modul în care iubim este şi el imperfect. Potrivit astrologiei tradiţionale,…
… semnele zodiacale sunt guvernate de şapte planete, care ne determină să iubim în şapte moduri diferite, autentice, dar imperfecte.

Află totul despre cum iubeşte partenerul tău de viaţă în funcţie de zodia lui, şi planeta care îl guvernează!

Leu: guvernat de Soare

Cum iubeşte: asociază iubirea cu onoarea şi respectul, aşa că va aborda ceea ce simte pentru tine într-un mod intelectual, ce ţine un pic şi de orgoliul lui. Modul în care iubeşte nu prea lasă loc simţului umorului sau spontaneităţii.

Cum îi alimentezi iubirea şi cum o stingi: Arată-i că eşti demnă de el, nu lăsa de la tine doar de dragul lui, căci vede asta ca pe o slăbiciune, nu ca pe o dovadă de iubire. Nu-l trata niciodată în derâdere şi nu lua decizii fără să-l incluzi şi pe el.

Rac: guvernat de Luna


Cum iubeşte:
emotivitatea pune stăpânire pe el când iubeşte, caută să înfrumuseţeze relaţia cu gesturi tradiţionale, precum inelul de logodnă. În schimb, iubirea nu-i trezeşte intuiţia. De aceea nu apelează decât la gesturi clasice, cu care merge la sigur.

Cum îi alimentezi iubirea şi cum o stingi: fii mereu afectuoasă cu el şi ajută-l când are nevoie. Nu lăsa stresul să te facă prea apatică şi rece, pentru că acest bărbat se va retrage speriat.

Gemeni şi Fecioară: guvernate de Mercur

Cum iubeşte: într-un mod pragmatic, bazându-se doar pe intuiţie. Te va iubi, chiar dacă este o iubire imposibilă şi ţi-o va spune în mod entuziast. Are un curaj nebun. Ar sări prin foc pentru tine. Iubirea lui nu este una spirituală. Ştie că poate iubi la fel de mult şi pe altcineva, dar nu vrea asta.

Cum îi alimentezi iubirea şi cum o stingi: arată-i că iubirea ta este una rezistentă şi te va iubi mai mult, dar nu-i cere să-ţi jure că te va iubi pentru totdeauna.

Taur şi Balanţă: guvernate de Venus

Cum iubeşte: într-un mod expansiv şi romantic. Îşi manifestă iubirea fără reţineri. Preferă ca totul să se petreacă spontan, fără jocuri şi calcule. Modul în care iubeşte este sincer şi transparent şi nu lasă loc raţionalizărilor şi logicii.

Cum îi alimentezi iubirea şi cum o stingi: îl cucereşti cu surprize frumoase, care să-i arate că îţi pasă de el, dar îl îndepărtezi atunci când nu îi spui tot ce ai pe inimă.

Berbec şi Scorpion: guvernate de Marte

Cum iubeşte: nu lasă nimic la voia întâmplării când iubeşte. Iubirea lui este un amestec perfect de raţiune şi intuiţie! Se va implica cu totul în viaţa ta şi va avea instinctul să te protejeze şi controleze, în acelaşi timp. Modul în care iubeşte nu lasă loc indeciziei. Îţi este devotat în totalitate.

Cum îi alimentezi iubirea şi cum o stingi: arată-i că poate avea încredere maximă în tine şi că mergi cu el până la capăt. Îl pierzi definitiv dacă faci un pas înapoi.

Săgetător şi Peşti: guvernate de Jupiter

Cum iubeşte: vede iubirea ca pe o salvare, ca pe o manieră de a deveni mai bun. Este mereu corect în iubire, aşa că nu îţi va ascunde niciodată nimic. Modul în care iubeşte nu lasă loc compromisurilor. Vrea ca sentimentul să existe în mod natural, fără să schimbe ceva la propria persoană sau la tine.

Cum îi alimentezi iubirea şi cum o stingi: dacă rezonezi cu el pe toate planurile, iubirea lui prinde aripi, dar se stinge atunci când îi ceri să se compromită…

Capricorn şi Vărsător: guvernate de Saturn

Cum iubeşte: liber şi dramatic. Nu va ţine cont de reguli atunci când iubeşte. Îşi manifestă iubirea abstract, astfel încât să existe un cod al iubirii pe care doar el şi persoana iubită să îl poată desluşi. Consideră că iubirea justifică orice gest, oricât de riscant ar fi. Modul în care iubeşte exclude limitele de orice fel.

Cum îi alimentezi iubirea şi cum o stingi: dacă eşti pe aceeaşi lungime de undă cu el, te va iubi pentru totdeauna. Iubirea lui va înceta doar dacă îi pui prea multe limite sociale.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter