Melodii care transformă o seară banală într-una romantică

De Stela Moisescu, pe

O melodie, dacă este suficient de expresivă, poate transforma o seară banală într-una deosebită! Ţi-am pregătit cinci scenarii cât se poate de plictisitoare,…
… prin care sigur ai trecut şi tu cu iubitul, dar şi cinci melodii care promit să provoace o răsturnare de situaţie… foarte romantică!

Scenariul 1: Tu vrei atenţie din partea lui, dar el se joacă pe calculator

Ca să-i distragi atenţia de la joc, nu trebuie decât să cânţi cu voce tare următoarele versuri: „When i think about you, I touch myself”. Melodia „I touch myself” este interpretată într-un mod dinamic şi provocator de Blondie. Aşa că nu trebuie decât să te mişti pe lângă el, cântând cu poftă. Sigur îi vei trezi şi lui apetitul… de tine!

Scenariul 2: Este stresat pentru că are de lucru, iar tu vrei să-i oferi o pauză revigorantă

Roagă-l să minimalizeze proiectul la care lucrează şi să dea play melodiei „Seems I’m Never Tired Lovin’ You” pentru o porţie de optimism şi energie. Interpretarea Ninei Simone este de impact. Vă face să uitaţi de grijile cotidiene şi să priviţi în ansamblu. Vibrato-ul vocii ei şi notele de pian sigur îl vor revigora pe iubitul tău. Şi dacă lucrează cu spor ştii că la sfârşitul serii va fi doar al tău!

Scenariul 3: Vă pregătiţi de masă, dar tu vrei o cină romantică

Iată melodia ideală, care transformă orice masă în doi într-o cină romantică. „Te look of love” este interpretată senzual de Diana Krall şi promite să vă dea fiori dacă o ascultaţi la lumina lumânărilor!

Scenariul 4: Se uită la televizor şi vrei să alungi plictiseala

O poţi face dând play melodiei „Mas que nada” în interpretarea lui Sergio Mendez feat. Brasil ’66. Nu ezita să te mişti languros şi să-l inviţi la dans. Ritmul antrenant îl va face să sară de pe canapea instantaneu.

Scenariul 5: S-a tolănit pe pat cu o carte, iar tu nu vrei să adormiţi prea repede

E simplu! Dă play melodiei „Infinity”, a trupei The XX şi aşează-te în pat, la rândul tău cu o carte în mână. Melodia este lentă, aşa că poţi profita de atmosferă pentru a-l atinge uşor cu piciorul… Mai apoi, priveşte-l cu senzualitate, de preferat când începe referenul, care te va complimenta perfect! Spre sfârşit melodia devine foarte intensă, moment în care poţi trece la atac…

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter