Melodii pe care vor să facă bărbaţii sex

De Stela Moisescu, pe

Vrei să-l surprinzi pe iubitul tău cu o partidă de sex pasională? Sigur îi vei incita simţurile şi gândurile, dacă alegi un fundal sonor sugestiv. Iată ce melodii sunt sexy…
… şi provocatoare, în opinia bărbaţilor.

Dă play unei partide senzaţionale de sex, pe care sigur nu o va da uitării!

Muzică r&b

Pregăteşte o ambianţă romantică şi pune pe repeat o melodie r&b, care sigur îl va face să vibreze de plăcere, dacă este genul de bărbat care face dragoste, nu sex. În cazul în care iubitul tău face parte din această categorie, iată o melodie care sigur îl va incita:

Muzică dance şi hip-hop

Acum e pe val muzica dance cu influenţe hip-hop. Ea poate da naştere unor partide foarte dinamice de sex. Basul puternic şi ritmul antrenant vă fac să scăpaţi repede de haine şi de inhibiţii. Aşa că ia iniţiativa şi dă tonul unei partide fierbinţi de sex pe un fundal sonor indecent:

Muzică rock

Unii bărbaţi consideră sunetul de chitară foarte sexy şi provocator. În funcţie de gusturile iubitului tău, alege ori o baladă rock, ori o piesă mai vulcanică. Încearcă una din propunerile de mai jos:

Smooth Jazz

Dacă ştii că iubitul tău are o latură sexuală mai aparte şi fuge de clişee, surprinde-l cu un fundal sonor deosebit. Încearcă să-l atragi pe ritmuri seducătoare de smooth jazz:

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter