Lucruri ciudate care îi incită pe bărbaţi

De Stela Moisescu, pe

Bărbaţii se gândesc la sex, în medie, de 13 ori pe zi. Crezi că ajung să-i incite pe parcursul unei zile doar clişeele sexuale, precum tipele blonde cu decolteu…
… generos? Nicidecum! Te-ar surprinde unele lucruri care ajung să-i ducă pe bărbaţi cu gândul la sex…

Descoperă şase lucruri ciudate care îi incită pe bărbaţi!

Imperfecţiunile fizice

Kirsten Dunst şi Patricia Arquette au renunţat în copilărie la aparatul dentar, iar astăzi zâmbetul imperfect este un atuu care le oferă acel aer sexy, sunt de părere unii bărbaţi, care consideră incitant acest mic defect.

Dă click şi vezi alte imperfecţiuni fizice care li se par sexy bărbaţilor!

Machiajul întins

Dacă faceţi sex pasional, nu te teme că îţi vei întinde creionul de la ochi. De fapt, unii bărbaţi ar prefera să porţi mascara ori de câte ori intri la duş… Pur şi simplu, pentru unii bărbaţi sexul murdar (la propriu!) este incitant, iar un ruj roşu, care s-a întins, reprezintă invitaţia perfectă!

Când îl refuzi

Dacă ţi-ar zice că n-are chef de sex când îi faci avansuri cum ştii tu mai bine, sigur te-ar calma subit refuzul lui… El, în schimb, vede atintudinea ta non-sexuală ca pe o provocare. Mulţi bărbaţi adoră ca femeia să opună rezistenţă sau să nu pară atât de interesată de sex. Dar să se dezlănţuie, desigur, după ce a cedat într-un final insistenţelor lui.

Tatuaje sau extensii de păr

Probabil  că tu n-ai vrea să schimbi nimic la iubitul tău… Ei bine, unii bărbaţi sunt incitaţi de ideea că fac sex în fiecare seară cu altă femeie. Şi cum acest lucru este imposibil de realizat atunci când iubesc o singură femeie, o apreciază cu atât mai mult dacă se transformă ocazional. Un tatuaj sexy şi câteva meşe de păr îl vor incita peste măsură şi sigur nu-şi va mai putea lua ochii şi mâinile de pe tine, iar tu vei putea interpreta un rol pentru o noapte!

Hainele masculine… pe o femeie

De ce a devenit un clişeu ca femeia să doarmă în cămaşa sau tricoul iubitului? Orice femeie emană un aer foarte sexy atunci când poartă obiecte vestimentare masculine. Feminintatea ta în combinaţie cu stilul vestimentar masculin intrigă şi incită privirile sexului opus.

Când este foarte stresat

Stresul este un alt lucru ciudat care îi incită pe bărbaţi. Dacă şi-a pierdut job-ul, v-aţi certat la cuţite sau îl presează un dead-line, cel mai probabil va apela la cea mai eficientă şi simplă soluţie antistres: sexul!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter