Lucruri ciudate care îi atrag pe bărbaţi la o femeie

De Diana Zagrean, pe

Bărbaţii ne pot surprinde uneori cu lucrurile pe care le găsesc atractive la noi. Cu cât ne chinuim să arătăm mai bine, ei ne spun că ne plac naturale, sau cât încercăm să părem puternice, lor le place să ne arătăm temerile. Vezi care sunt acele lucruri ciudate care îi atrag pe bărbaţi la o femeie.
 

Să te vadă nemachiată şi cu părul răvăşit

Sigur că mulţi bărbaţi preferă o femeie aranjată şi cochetă, dar, uneori, este bine să te vadă şi în pijama, cu părul vâlvoi şi nemachiată.
Mulţi bărbaţi se declară vrăjiţi de look-ul natural al unei femei şi de momentele ei de slăbiciune, când este adormită, sau tristă şi mănâncă îngheţată cu lingura din recipient.

Vergeturi

Dacă i-ai făcut cel puţin un copil şi ai rămas cu vergeturi, să nu-ţi fie frică să le arăţi iubitului tău soţ. Bărbaţii nu le asociază cu grăsimea în exces şi nu le consideră urâte, deoarece vergeturile le aduc aminte de când erai gravidă cu copilul lui.

Imprimeu camuflaj

Camuflajul te duce cu gândul la armată, la pescuit, la echipe de airsoft, dar în niciun caz la iubita ta cea sexy. Greşit! Bărbaţii consideră că femeia de lângă ei trebuie să fie destul de versatilă şi să se simtă bine şi la plajă, într-un hotel de lux, dar şi la cort, la o bere cu băieţii.

Să te privească când te machiezi

Deşi poate că vrei să păstrzi misterul în relaţie, unii bărbaţi spun că abia aşteaptă să-şi vadă iubita în oglindă cu rimelul într-o mână şi pensula de blush în cealaltă.
Faptul că poţi aplica straturi de machiaj cu atâta precizie şi că fiecare femeie are stilul ei de a face acest ritual îi fascinează pe majoritatea bărbaţilor.
Sursa foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter