Inedit: 5 lucruri pe care nu le ştiai despre flirt

De Diana Zagrean, pe

Toată lumea are impresia că flirtatul este ca mersul pe bicicletă. Ocheşti ţinta, insisti cu privirea un pic, zâmbeşti şi gata. Ei bine, există şi alţii care spun că flirtul este o artă şi că dacă îţi doreşti să frângi inimi pe bandă rulantă, ai nevoie de câteva trucuri . Iată 5 lucruri pe care nu le ştiai despre flirt.
Regula celor 3 priviri
Va trebui să te uiţi la cineva de trei ori ca să îşi dea seama că îl placi. Dacă te grăbeşti şi vrei să-i atragi mai repede atenţia, susţine-i privirea şi staţi ochi în ochi cel puţin trei secunde (privirile neîncărcate romantic durează în medie circa 1,18 secunde).
Zâmbetul cu „laba gâştei”, succes garantat
Dacă cineva îţi zâmbeşte cu încreţituri în colţul ochilor (ridurile fine care se numesc laba gâştei în popor), înseamnă că te place sincer. Dacă observi un zâmbet fix, fără ca ochii să reflecte ceea ce restul expresiei transmite, fii sigură că ascunde ceva.
Flirtul online este mai uşor
Sexting-ul (trimiterea de mesaje erotice sau cu încărcătură sexuală prin e-mail, telefon sau servicii de instant messaging) era, până nu de mult, o activitate a adolescenţilor. Studii recente arată că balanţa se înclină mult în favoarea adulţilor, din cauza programului prelungit la joburi.
Inedit: 5 lucruri pe care nu le ştiai despre flirt
Degetele de la picioare nu mint
Orice ar avea Shakira de obiectat, nu şoldurile sunt cele care dezvăluie cele mai multe secrete, ci degetele de la picioare. Dacă acestea sunt îndreptate spre tine, tipul te place şi vrea să te cunoască mai bine. Dacă degetele sunt îndreptate unele spre altele, într-un gest care pare stângaci, nu te speria, e de bine. Faptul că se codeşte arată că vrea să pară mai mic, mai vulnerabil şi deci, mai abordabil. Fă-i cinste cu o bere.
Flirtul este bun pentru sănătate
Studiile cele mai recente arată că femeile şi bărbaţii care flirtează des au mai multe celule albe în sânge. Acestea fac parte din sistemul imunitar şi menţin corpul sănătos, departe de microbi şi boli.

Foto: Shutterstock, Thinkstockphotos
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter