6 idei inedite pentru un weekend sexy în doi

De Stela Moisescu, pe

Gradele stau cuminţi în termometru, dar tu poţi transforma weekend-ul care bate la uşă într-unul incediar. Ce ai de făcut? Să te înarmezi cu bunăvoie şi puţin curaj,…
… pentru a pune în aplicare una din ideile de mai jos. Sunt sexy şi inedite, aşa că îţi garantează un weekend fierbinte cu iubitul!

1. Romantismul nu dăunează grav bărbatului

Nu şi dacă pui în scenă următoarea surpriză: decorează într-un mod spectaculos dormitorul vostru, cu lumânări parfumate peste tot, cearşafuri roşii din mătase, o sticlă de şampanie la rece… Când ajunge vineri seara acasă de la serviciu roagă-l să închidă ochii şi condu-l în dormitor. Spune-i că poate să deschidă ochii şi în acele momente cuprinde-i cu mâinile faţa şi spune-i că îl iubeşti. Îl vei impresiona până în măduva oaselor!

2. Nu lăsa curăţenia pe weekend-ul următor

Când te gândeşti la un weekend sexy, probabil că excluzi curăţenia din peisaj. Nu o face, altfel doar la ea te vei gândi când vrei să te relaxezi în pat cu iubitul. Dacă domnul de acasă te refuză când vine vorba de şters praful şi dat cu aspiratorul, incită-l la curăţenie cu o uniformă de menajeră. Merită!

Când te va vedea îmbrăcată aşa şi pusă pe treabă, sigur se va grăbi să te ajute. Spune-i că atunci când este totul lună şi aranjat, îl ajuţi şi tu… să mototolească patul.

3. Ieşiţi la aer

Clişeul spune că un weekend sexy se petrece numai în pat. Greşit! Să fiţi în aer liber, într-un loc cu multă verdeaţă, este un gest mult mai erotic, este de părere libidoul tău. Aerul curat vă dă un chef nebun de sex, aşa că un picnic la pădure sigur se va lăsa cu scântei. Unde mai pui că puteţi începe preludiul pe iarbă!

4. Sâmbătă seara, la dans!

Nimic nu vă va aminti mai tare de început ca o seară de dans într-un club, unde puteţi asculta „muzica voastră”. Rezervaţi o masă şi invitaţi câţiva prieteni cu voi. Prin dans eliberaţi endorfine şi vă creşte adrenalina, mai ales atunci când dansaţi senzual pe melodia voastră preferată. Aşa că merită să ieşiţi în oraş sâmbătă seara, în loc să staţi acasă.

5. Seducţie fără mâini

O idee sexy perfectă pentru dimineaţa de duminică este să-ţi alinţi iubitul, dar fără să îţi foloseşti mâinile. Un preludiu fără mâini poate fi revoluţionar pentru simţurile voastre. Şi ca să-i oferi senzaţii plăcute iubitului îţi poţi folosi buzele în locuri în care nu l-ai mai atins până acum, sânii şi desigur, podoaba capilară.

6. O invitaţie inedită

În cazul în care iubitul tău petrece mult timp pe laptop, la calculator sau în faţa televizorului în weekend, iată cum îi poţi distrage atenţia. Dimineaţa lipeşte un bileţel pe telecomandă, de exemplu, în care scrie-i atât „Mai bine mă aprinzi pe mine…”, urmat de iniţiala ta şi, dacă simţi nevoia, o inimioară. Foloseşte marker roşu!

Dă click şi vezi imaginile care sunt sexy pentru orice bărbat!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter