Horoscop Saturnia: De ce s-ar potrivi Iulia Vântur mai degrabă cu Suleyman Magnificul, decât cu Salman Khan

De Saturnia, pe

Saturnia ştie tot ce mişcă printre stele, fie ele pe cer sau pe pământ. De la zodii, la vedete, Saturnia analizează lumea mondenă din punct de vedere astral. Saturnia: Iulia Vântur nu se potriveşte cu presupusul logodnic indian, actorul de succes Salman Khan. Astrele sunt de părere că ar face pereche bună cu Suleyman Magnificul. În plus, traficul ştirilor ar fi mai mare aşa.
Circulă zvonul prin târg că frumoasa Iulia Vântur mai are un pic şi se mărită cu actorul indian de la Bollywood Salman Khan (producător, fotomodel masculin, actor, prezentator TV şi filantropist celebru din India). Tabloidele indiene sunt de vină pentru aşa-zisa idilă dintre vedeta lor şi Iulia Vântur, după ce Salman Khan a fost văzut în compania unei blonde superbe. Poate că la ei, în India, blondele sunt rare şi de aici confuzia. Cine ştie?

Cine este Salman Khan?

Salman Khan are 47 de ani şi este incredibil de celebru în rândurile fanilor filmelor de la Bollywood. Nu numai că am văzut şi noi câteva filme cu el pe la televizor, dar are şi o viaţă mondenă controversată.
Fiu al unui celebru scenarist, Salman Khan are o grămadă de bani din actorie, majoritatea filme cu dansuri tradiţionale de grup şi cântece intonate piţigăiat în hindi.
Partea cu controversele vine după ce a fost acuzat că a călcat cu maşina un boschetar, a avut o relaţie cu fosta frumuseţe de la Bollywood Aishwarya Rai,era să facă puşcărie pentru braconaj şi a supărat politicienii cu declaraţii despre atacurile teroriste pakistaneze din 2008.
Horoscop Saturnia: De ce s-ar potrivi Iulia Vântur mai degrabă cu Suleyman Magnificul, decât cu Salman Khan

De ce nu e compatibil Salman Khan cu Iulia Vântur?

În primul rând, pentru că are 47 de ani şi e indian, adică e cam în vârstă pentru tânăra noastră Iulia şi locuieşte departe (ce ne facem fără Iulia Vântur ca prezentatoare la emisiuni mondene?).
Apoi, Salman Khan este născut pe 27 decembrie, adică avem de-a face cu un nativ din capricorn (semn de pământ), pe când Iulia Vântur este născută pe 24 iulie şi este leu (semn de foc).
Semnele de pământ sunt caracterizate de simţ practic, realism, prudenţă, sunt conservatori şi analitici şi destul de materialişti.
Semnele de foc, pe de altă parte, sunt energice, gata mereu de acţiune, cu riscul de a nu gândi înainte, pasionale, pline de vitalitate, dar îşi doresc mereu să fie în centrul atenţiei.
Cu alte cuvinte, cele două semne s-ar certa tot timpul fie pentru că Iulia ar fi nechibzuită în ochii lui Salman, fie pentru că actorul ar fi prea potolit pentru gusturile ei.
Salman Khan a declarat în nenumărate rânduri că va rămâne celibatar, în ciuda faptului că este unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Bollywood.
În plus, dacă ar lua numele soţului, Iulia Vântur s-ar numi Iulia Khan. Nu sună la fel de sonor, nu-i aşa?
Citeşte şi Iubitul Iuliei Vântur suferă de „boala sinuciderii”?
Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Citeşte mai departe şi află motivele pentru care Iulia Vântur se potriveşte cu Suleyman Magnificul, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter