Ce gafe poţi să faci când cucereşti un bărbat

De Raluca Cristea, pe

În viaţă nu totul merge ca pe roate la fel cum drumul până la inima unui bărbat nu este aşa uşor cum poate părea.

Când înceri să faci totul bine, exact atunci rişti mai mult să greşeşti. La fel, este foarte posibil ca, atunci când te aştepţi mai puţin şi total involuntar, să faci gafe în încercarea de a-l cuceri pe bărbatul care îţi place.

Află mai jos când se transformă armele seducţiei în greşeli monumentale!

Când îl abordezi crezând că te place

Este exact situaţia în care el pur şi simplu de felul lui este un bărbat jovial, zâmbitor, sociabil. Tu interpretezi greşit atenţia lui şi crezi că flirtează cu tine. Bineînţeles, te comporţi pe măsură şi flirtezi cu el iar el îşi face o părere greşită despre tine pentru că, de fapt, tu eşti singura care iese cu imaginea şifonată din toată povestea asta din moment ce el s-a comportat absolut normal.

Când îl fugăreşti ( la modul figurat)

Dacă faci tot posibilul să fii cumva prin preajma lui, atunci mai tare o să fugă de tine. Chiar crezi că are nevoie să îi sari în ochi dacă te place? Nu. Dacă te place, o să facă el în aşa fel încât să vă întâlniţi. Deci, fie nu te place şi îl agasezi, fie te place dar cu atitudinea asta o să renunţe la gândul să te cucerească.

Când eşti prea binevoitoare

Chiar nu ai observat că tocmai femeile care fac pe inabordabilele şi sunt puţin răutăcioase sunt exact cele mai căutate şi apreciate de bărbaţi? Ei vor să cucerească, să încerce, să descopere, nu să li se ofere totul pe tavă. Deşi pare ideal să ţi se permită totul, nu asta este strategia de seducţie potrivită. Dacă de la bun început eşti permisivă şi îţi învaţă punctele slabe, nu ai cum să te aştepţi la o relaţie. De fapt, ce relaţie? E posibil să se plictisească el repede.

Când te schimbi pentru el

Dacă vă cunoaşteţi de ceva timp, este evident că ştie cam ce îţi place, ce locuri frecventezi, ce muzică asculţi şi care sunt prietenii tăi.

Şi, în acea etapă în care ca să te cunoşti mai bine vorbeşti despre muzică, oameni, locaţii, tu nu faci altceva decât să-l aprobi în tot ce spune. Îţi place muzica care îi place şi lui, frecventaţi aceleaşi locuri, aveţi prieteni comuni şi aşa mai departe. Gafa apare când îşi dă seama că nu mai ştii ce să faci ca să pară că ai aceleaşi gusturi ca el.

Când îi spui ce simţi

De departe o gafă colosală este să îi spui încă din perioada tatonărilor cât de bine te simţi cu el sau cât de atrasă eşti de el. Într-adevăr, trebuie să îi dai din când în când de înţeles că îţi place să fii cu el, dar nu într-atât încât să îşi dea seama că, dintr-o cutie cu surprize plăcute aşa cum te vrea, te-ai transformat într-o carte deschisă.

Când îi dai sfaturi

Nici nu v-aţi cunoscut bine şi tu deja erijezi în protectoarea care îi dă sfaturi despre prieteni, care îşi spune părerea din grijă dar fără ca el să îţi fi cerut asta sau care chiar îşi permite să îi spună că nu şi-a asortat bine hainele. Crezi că o să îi placă? Nu.

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter