Portretul femeii ideale în funcţie de vârsta bărbatului

De Raluca Cristea, pe

Am putea spune că femeia ideală nu există, însă toţi, bărbaţi sau femei, avem noţiunea noastră de ideal. Aşadar…

… cum arată femeia ideală pentru un bărbat, în funcţie de vârsta lui?

Bărbatul 20-30

Că este imaturitatea de vină, că este teribilismul, dorinţa de distracţie sau mândria masculină, cert este că un bărbat cu vârsta de 20-30 de ani caută în primul rând o femeie nu neapărat frumoasă cât atrăgătoare, despre care ştie că este plăcută de mai mulţi bărbaţi şi care i-ar satisface orgoliul personal fiind doar a lui.

Trebuie să îi trezeşti interesul, să zâmbeşti, să te îmbraci nu neapărat în trend, dar cu gust. Mai mult, trebuie să ştii cum să îl inciţi, să îl răsfeţi, să faci sex des şi să te înţelegi bine cu prietenii lui.

Dimensiunile nu trebuie să fie cele ale unui model, dar îi plac femeile cu sâni fermi şi picioare nu neapărat lungi, dar frumoase.

Bărbatul 30-40

Dacă la 20-30 de ani contează foarte mult ca femeia de lângă el să fie atrăgătoare, acum bărbatul este mai interesat de materia cenuşie, dacă se poate spune aşa. Deci, îşi doreşte o femeie cu care să poarte discuţii interesante, care să aibă răspunsuri inteligente şi care este responsabilă. Îi plac femeile sigure pe ele, cu tenul luminos şi mersul apăsat, dar nu bărbătesc.

Nu strică deloc dacă ai fler la cumpărături, dacă ştii cum să cheltuieşti şi mai ales, dacă îţi place să faci sex tandru şi nu îl copleşeşti cu apeluri şi mesaje.

Dacă pentru bărbaţii mai tineri aspectul contează cel mai mult, pentru bărbatul de 30-40 de ani succesul social şi profesional al femeii de lângă el primează.

Bărbatul 40-50

Pe măsură ce înaintează în vârstă, bărbaţii sunt tot mai interesaţi de trecutul femeii de lângă ei. În concluzie, începând cu 40 – 40 şi ceva de ani, bărbaţii vor o femeie respectabilă din toate punctele de vedere şi care să nu se lase cucerită cu una, cu două deşi în viziunea unora, vârsta de 40-50 este una care nu îţi mai permite să faci ,,mofturi”. Ei bine, bărbaţii sunt nişte cuceritori şi au înrădăcinată ideea că ceva scump se obţine mai greu.

Mai mult, trebuie să ai o carieră frumoasă în spate, să fii o prezenţă discretă şi foarte feminină, dar în acelaşi timp apreciată şi uşor de ţinut minte.

Bărbatul 50+

Pentru că vorbim de o vârstă la care, trebuie să recunoaştem, nu mai ai nici timp şi nici chef de multe tehnici şi tactici pentru seducţie si sex, bărbatul trecut de 55 de ani vrea o femeie care să îl iubească şi să îl ingrijească, dar nu în sensul de gospodină într-o mână cu aspiratorul şi în cealaltă cu cratiţa.

Este vorba mai degrabă de sentimentul plăcut de apartenenţă, sentimentul că nu eşti singur şi că nu ai trecut prin viaţă degeaba, sentiment care de altfel este din ce în ce mai intens la bărbaţii trecuţi de 45 de ani. În plus, trebuie să fii implicată, prietenoasă, optimistă, responsabilă şi să ai simţul umorului. De umor şi dragoste aveţi nevoie de fiecare dată ca să treceţi peste micile inconveniente, mai ales fizice, specifice perioadei de după 50 de ani.

Iubitul/soţul tău câţi ani are?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter