De ce îşi schimbă bărbaţii comportamentul după ce fac sex

De Raluca Cristea, pe

Se pare că bărbaţii îşi schimbă comportamentul după prima partidă de sex într-o relaţie nouă. Dacă îl schimbă în bine sau în rău şi mai ales, de ce…

…  afli din rândurile de mai jos!

Când sexul era aşteptat de mai mult timp în relaţie

Dacă prima voastră noapte de sex ca şi cuplu a avut loc la ceva timp după ce v-aţi cunoscut şi el s-a schimbat în rău după, sunt câteva motive plauzibile: sexul a fost altfel decât se gândea şi acum îşi pune întrebări despre compatibilitatea sexuală, este dezamăgit de prestaţia lui sexuală şi nu se mai gândeşte la o altă partidă de sex.

Şi de ce nu, mai puţin plăcut dar adevărat este că el aştepta de mult momentul şi acum că a primit ce îşi dorea, fie are nevoie de un timp să se obişnuiască cu noutăţile, fie e ca un copil care şi-a primit jucăria dorită şi se gândeşte la ea cu mai puţin entuziasm decât atunci când o dorea foarte tare.

Evident, cea mai plauzibilă variantă este cea în care prima partidă de sex îl apropie foarte tare de tine, îl face să te privească şi să te aprecieze altfel, vă dezinhibează unul faţă de celălalt şi dă startul unor sexplorări interesante.

Când sexul intervine la începutul relaţiei

Scenariul este aproape mereu acelaşi: de puţin timp ai o relaţie cu un bărbat care te atrage foarte tare. La un moment dat, când sunteţi doar voi doi, momentul are o aşa încărcătură sexuală încât nu îţi mai pasă şi faci sex. Nimic rău în asta, dar depinde ce îţi doreşti, pentru că, a doua zi nu ar trebui să te mire dacă e distant şi interesul lui pentru tine nu mai e la fel de mare.

De ce se schimbă? O să te mire, dar, pentru că s-a întâmplat prea devreme. Deşi am “crescut” cu ideea că bărbaţii vor sex mult şi repede, de fapt, lucrurile stau puţin diferit: dacă faci sex cu el şi nu vă cunoaşteţi prea bine, e posibil să creadă că aşa eşti tu, dezinhibată, libertină, poate chiar obişnuită să fie aşa. Dar, dacă nu îţi pasă prea tare, atunci, tot înainte!

Când partida de sex e ceva spontan

Când îţi permiţi şi îţi asumi o aventură sexuală, chiar nu prea ai de ce să te aştepţi ca el să fie la fel şi după. Cuvintele dulci ca mierea şi tacticile de atracţie sunt pentru înainte, nu şi pentru după.  Tu vrei sex, el vrea sex şi gata, îşi ia tălpăşiţa. Iar dacă pici în propria capcană şi simţi mai mult de atât pentru respectivul, este exclusiv problema ta, nu şi a lui. Sau, poate eşti una din norocoasele cărora li se întâmplă dragostea (reciprocă) la prima vedere.


Tu ce părere ai? De ce unii bărbaţi îşi schimbă comportamentul după prima partidă de sex cu noua parteneră?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter