Jackie Chan, primele dezvăluiri despre momentul când și-a înșelat soția

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 15:17
Jackie Chan a decis să vorbească despre momentul în care și-a înșelat soția, dezvăluirile fiind făcute în cartea sa de memorii, „Never grow up”.

Actorul s-a căsătorit în 1982 cu Lin Feng-Jiao, actriță originară din Taiwan care, în anii 1980 se bucura de un succe suriaș. Chan a recunocut că a lăsat-o însărcinată accidental și că s-a simțit obligat să o ia de soție.

Nu mă gândeam să mă căsătoresc, dar sarcina m-a constrâns puțin”, a dezvăluit actorul.

Lin, care era extrem de îndrăgostită de Jackie, a acceptat imediat să se căsătorească cu el. Mai mult, ea a renunțat la cariera ei pentru a-i fi alături soțului ei. Însă, se pare că pentru star iubirea lui Lin nu a fost suficientă, iar relația nu a fost una stabilă.

În anul 1999, presa chineză și internațională scria despre amanta lui Chan, Elaine Ng, care a rămas însărcinată cu o fetiță. Deși toată lumea se aștepta ca Lin să ceară divorțul, aceasta a decis să îl ierte.

Acum, Jackie, în vârstă de 64 de ani, a scris ă regretă faptul că i-a fost infidel soției sale.

În 1999 am făcut o greșeală serioasă. Când presa a scris că am avut o relație extra-conjugală și un copil din flori a fost ca și cum ar fi explodat o bombă. Voiam să o sun pe Joan Lin, dar nu știam ce să spun. Nu eram în stare să îi explic ce s-a întâmplat”, a scris el în cartea sa, potrivit South China Morning Post.

Actorul a dezvăluit, de asemenea, că nu a avut o relație prea bună nici cu fiul său legitim, care a fost crescut de ambii părinți.

Când (fiul meu Jaycee) era mic, l-am lovit atât de puternic încât l-am azvârlit pe canapea. I-am speriat de moarte și pe el și pe mama lui și am regretat amarnic că am reacționat așa”, a scris Jackie.

Pe de altă parte, fiica ilegitimă a lui Jackie Chan îl reneagă și nu ține legătura cu el.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter