De ce înşală bărbaţii în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe

Multe femei trăiesc cu impresia că toţi bărbaţii înşală! Aşa să fie? Astrologii sunt de părere că unele zodii sunt mai predispuse să înşele decât altele, iar noi…
… ţi-am arătat deja care sunt cele mai fidele, dar şi infidele zodii.

Am putea admite că orice bărbat se simte tentat să calce strâmb. Care ar fi cele mai puternice tentaţii?

Află ce îi ademeneşte pe bărbaţi să înşele, în funcţie de semnul zodiacal!

Berbec: pentru că a avut ocazia

Tocmai aceasta este problema Berbecului. Nu prea are motivaţia să reziste unei tentaţii. Practic, când e îndrăgostit, acest nativ se izolează, şi stă doar alături de parteneră, pentru că ştie că ar călca strâmb dacă ar avea ocazia. O petrecere, un pahar de vin, o companie bună… cam de atât este nevoie.

Taur: pentru că s-a îndrăgostit de altă femeie

Taurul nu şi-ar înşela iubita de dragul experienţei sau pentru că a prins o ocazie şi ştie că nu va fi prins. El calcă strâmb doar atunci când întâlneşte o femeie care l-a impresionat şi pentru care începe să simtă ceva foarte intens.

Gemeni: pentru că adoră adrenalina

Pentru Gemeni aventurile sexuale sunt nişte provocări personale, pe care trebuie să le onoreze. Îi place să joace chiar la limită, aşa că flirtează des, dar fără să meargă mai departe. O va face însă, dacă găseşte o femeie care încearcă să-l joace pe degete, pentru că nu rezistă adrenalinei.

Rac: din greşeală

Bărbatul Rac este extrem de fidel, aşa că rezistă fără probleme în faţa multor tentaţii. Totuşi, mai mulţi factori îl pot determina să calce strâmb: rutina în cuplu, certurile, stresul de la muncă, o femeie foarte atrăgătoare… Un lucru e cert, va fi tentat şi să mărturisească ce a făcut.

Leu: pentru că vrea să-l aprecieze cineva

Leul este recunoscut pentru relaţiile pasagere. Dacă uiţi să-l flatezi cu tot felul de complimente, el va căuta în altă parte atenţia unei femei. Mai mult, tinde să-şi părăsească partenera pentru noua cucerire.

Fecioară: înşală mai ales la începutul unei relaţii

Fecioarei îi place să aibă opţiuni. E posibil ca la începutul relaţiei voastre să mai fi ieşit în oraş şi cu alte femei. Odată ce relaţia a devenit însă una serioasă şi aţi stabilit să nu vă mai vedeţi şi cu alte persoane, acest nativ se dedică în totalitate.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter