Cum știi că e atras de tine, după limbajul corpului

De Sandra S., pe

Destul de mulți bărbați se feresc să își exprime sentimentele, mai ales în fața femeilor. Totuși, limbajul corpului îi dă de gol de fiecare dată. La ce trebuie să fii atentă, ca să-ți dai seama dacă este atras de tine sau nu:

Zâmbetul

Un zâmbet frumos îți arată întotdeauna că o persoană te place. Dacă el zâmbește atunci când te vede și zâmbește des atunci când petreceți timp împreună, acesta este un semn că se simte atras de tine.

Stă aproape de tine

Un bărbat care te place și flirtează cu tine, întotdeauna vrea să stea cât mai aproape de tine. Așa că dacă mereu preferă să se așeze lângă tine sau dacă de fiecare dată când discutați îți invadează spațiul personal, îți arată că este atras de tine.

Contactul vizual

Una dintre cele mai rapide metode să-ți dai seama că este atras de tine este să fii atentă la contactul vizual. Mai exact, cu cât petrece mai multe momente pierdut în ochii tăi, cu atât mai mult se simte atras de tine.

Îți „oglindește” gesturile

Atunci când o persoană este îndrăgostită, imită gesturile partenerului în mod inconștient. Este perfect natural să începi să imiți mici gesturi care îți plac – de exemplu accentul cu care vorbește, anumite ticuri verbale – iar dacă observi că și el face asta, este un semn clar că e îndrăgostit de tine.

Te atinge accidental

Atunci când un bărbat te atinge în mod intenționat – fie că este doar să-ți ia un fir de păr de pe umăr – este un semn evident că te place. Dacă te atinge accidental (sau aparent accidental), este modul său de a-ți atrage atenția. Orice ca să poată începe o discuție cu tine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter