Gestul extraordinar al unor români pentru vecina lor din Londra. Femeia a rămas fără cuvinte

De Oana Savin, pe
Povestea unei femei din Londra despre gestul drăguț făcut de vecinii ei români a devenit virală pe internet. Postarea de pe Twitter a primit zeci de mii de comentarii și a uimit întreaga lume.

Antonia Nicol, un pompier ce locuiește în Londra, a afirmat că a ieșit din casă deoarece se auzeau zgomote puternice în grădină. Atunci a observat cum vecinii ei, români, îi reparau gardul.

O grămadă de zgomote puternice se auzeau afară. Am descoperit că vecinii mei români mi-au reconstruit gardul care căzuse de ceva vreme. Când le-am oferit bani sau bere în semn de recunoștință, au spus că este mai bine să faci lucruri drăguțe decât să aștepți ceva în schimb”, a scris britanica pe Twitter.

Citește și: Cum arată femeia care vrea să aibă cel mai mare posterior din lume

Străinii ăștia băgăcioși care vin aici și repară garduri”, a completat ea glumind.

Întregul internet a reacționat la postarea femeii, iar oamenii au catalogat gestul românilor ca fiind unul „drăguț” și „frumos”.

Ca răspuns la un comentariu, ea a spus: „Au refuzat să primească, chiar dacă am insistat. Câteodată, dacă forțezi pe cineva să accepte un dar, importanța acelui dar scade. Nu e întotdeauna cea mai bună idee. Ei pur și simplu nu și-au dorit nimic”.

Eu și vecinii mei ne-am înțeles întotdeauna bine. Ne păstrăm parcelele, câteodată stăm de vorbă. O parte din gard căzuse în urmă cu ceva timp. Vecinul meu mi-a bătut la ușă și m-a întrebat dacă este OK să îl repare deoarece avea câțiva prieteni prin înprejurimi care aveau ustansilele necesare”, a povestit Antonia pentru Mirror.

Citește și: Un om al străzii a dat în judecată oamenii care l-au ajutat

Am spus că ar fi grozav și că îl voi plăti pentru asta. Atunci el a zis că nu vor niciun ban, așa că le-am oferit bere, dar au refuzat și asta… Așa că acum am un gard drăguț, reparat”, a mai spus femeia.

Sursă foto: Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter