Cum schimbi poziţiile sexuale fără să întrerupi penetrarea

De Stela Moisescu, pe

În momentul în care iubitul tău îşi retrage penisul, pentru a schimba poziţia, tu pierzi o parte din plăcerea sexuală pe care ai acumulat-o. În cazul în care faci parte…
… din categoria femeilor care au ceva probleme în atingerea orgasmului, este important să rămâi conectată la plăcere mereu! Doar aşa te poţi lăsa pradă senzaţiilor până la final.

Aşadar, schimbările de poziţii sexuale pot reprezenta motivul pentru care nu ai orgasm. Iată câteva semne că aşa se întâmplă şi în cazul tău:

–    Schimbările de poziţii reprezintă pentru tine un efort fizic, nu un exerciţiu de imaginaţie

–    Atunci când el te penetrează imediat după ce aţi schimbat poziţia, simţi un disconfort, nu plăcere

–    După ce aţi schimbat poziţia, nu te gândeşti la cât de incitantă este noua alegere, ci la cât (de puţin) vei sta în poziţia respectivă

–    La sfârşitul partidei de sex eşti obosită, dar nu şi satisfăcută. Simţi că interesul tău pentru sex a mai scăzut puţin.

Per total, dacă schimbările de poziţii te obosesc, te incomodează şi, într-un final, îţi taie plăcerea cu totul, e cazul să iei măsuri. Nu îţi propunem să faci sex într-o singură poziţie, deşi într-o dimineaţă leneşă de duminică este binevenit şi acest lucru.

Poţi face sex în poziţii variate, fără să ţi se pară un efort prea mare, dacă alternezi poziţii sexuale asemănătoare, care vă permit să rămâneţi conectaţi şi fizic şi mental.

Iată trei seturi care conţin mai multe poziţii sexuale, ce asigură o penetrare neîntreruptă şi vă permit să vă bucuraţi de sex fără întreruperi!

1.Când începeţi cu poziţia femeia deasupra…

Începeţi partida de sex îţi poziţia clasică, femeie deasupra, tu stând cu palmele pe pieptul lui. În această poziţie tu eşti cea care conduce ritmul şi profunzimea penetrării.

Mai departe, apleacă-te cu totul peste el, fără să te mai sprijini în mâini. Ţine mâinile pur şi simplu pe lângă corp sau strecoară-le pe sub gâtul lui. Acum iubitul tău te poate apuca de şolduri şi poate iniţia el mişcările penetrative.

Acum puteţi schimba mai brusc poziţia. În timp ce tu stai deasupra, cu pieptul lipit de al lui, şi braţele pe lângă corp, roagă-l pe iubitul tău să te cuprindă în braţele lui şi să te întoarcă pe spate, astfel încât el să rămână deasupra ta în poziţia misionarului.

2. Când începeţi cu poziţia misionarului…

Când începeţi partida de sex cu poziţia misionarului, iubitul poate sta în poziţia clasică, deasupra ta, sprijinindu-se în coate şi cu picioarele întinse, în timp ce tu îi cuprinzi şoldurile cu picioarele.

Mai departe, el se poate ridica, astfel încât să stea în şezut, iar tu îţi poţi poziţiona picioarele pe umerii lui, în rest rămânând întinsă pe spate.

Acum, din această poziţie coboară-ţi picioarele, roagă-l să se aplece pentru a-l apuca cu braţele după gât, iar mai apoi ridicaţi-vă amândoi în şezut. Astfel, măriţi contactul fizic dintre voi şi vă puteţi săruta.

Din poziţia misionarului clasică se poate migra foarte uşor şi în poziţia pe o parte, unul cu faţa la celălalt.

3. Poziţia doggie style: în picioare şi pe canapea

Schimbări mai spectaculoase de poziţii puteţi face alternând poziţiile din picioare cu cele pe pat. Iată o variantă plină de fantezie care se poate petrece la voi în living, unde există o canapea:

Începeţi partida de sex stând în picioare, tu cu faţa la un perete, uşor aplecată, astfel încât iubitul să te poată penetra din spate.

Din această poziţie vă puteţi deplasa pe canapeaua de lângă voi, astfel încât tu să stai pe canapea în genunchi şi cu palmele pe spătarul ei. Iubitul tău poate opta să rămână în picioare lângă canapea, iar mai apoi să urce şi el cu genunchii pe ea, astfel încât să staţi foarte apropiaţi unul pe celălalt. Tu te poţi sprijini în continuare cu mâinile de spătarul canapelei, în timp ce iubitul tău te poate atinge şi îţi poate stimula clitorisul.

Acum, puteţi schimba foarte uşor poziţia, într-una mult mai comodă, dacă pur şi simplu vă aşezaţi pe canapea pe o parte, astfel încât să ajungeţi în poziţia linguriţă.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter