Cum să ai noroc în dragoste: trucuri raţionale şi spirituale

De Stela Moisescu, pe

Norocul ţi-l faci singură, se spune. Dacă vorbim de norocul în dragoste, noi îţi propunem două căi total opuse prin care să îl atragi de partea ta: calea spirituală…
… şi cea raţională. Ambele merită încercate, dacă îţi doreşti cu ardoare să fii norocoasă în plan amoros!

Norocul nu este palpabil. De aceea îl corelăm cu o mulţime de superstiţii. Iată cum poţi atrage norocul în dragoste de partea ta pe calea spirituală:

–    Petalele de trandafir sunt foarte romantice, iar presărate prin toată casa, vă readuc armonia în cuplu, dacă vă tot certaţi în ultima perioadă.

–    În cazul în care vrei să te asiguri că viitorul soţ va asculta mereu de tine, nu trebuie decât să-l calci din greşeală pe picior când sunteţi în faţa altarului.

–    Te-ai săturat să-ţi tot aştepţi sufletul pereche? Atunci caută un trifoi cu patru foi. După ce l-ai găsit, păstrează-l asupra ta şi se spune că prima persoană de sex opus cu care te întâlneşti este bărbatul vieţii tale.

–    Cathleen McCandless, expert în feng shui, te sfătuieşte să îţi decorezi casa cu obiecte în pereche, cum ar fi un set de căni, de lumânări sau imagini care conţin două personaje, nu unul singur. Aşa îţi este mai uşor să găseşti un partener. În plus, caută colţul de sud vest al casei tale şi decorează-l cu obiecte de provenienţă terestră: nisip, pietre, cuarţuri. Ai un plus de noroc în dragoste dacă decorezi zona aceasta cu obiecte în pereche sau de culoare roz.

Dacă nu eşti superstiţioasă, oamenii de ştiinţă vin şi ei cu strategii raţionale de a deveni norocoasă în dragoste. Iată câteva dintre ele:

–    Sloan Bella, medium şi metafizician, spune că poţi deveni mai norocoasă în dragoste, dacă renunţi la site-urile de dating. Ea crede că această deprindere vine dintr-o pasivitate dăunătoare. Mai degrabă ar trebui să înveţi să comunici mai deschis cu cei din jurul tău. Ea te mai sfătuieşte ca, orice ai face, să nu acţionezi din teamă sau disperare.

–    Bianca Acevedo, specialist in neurologia sociala, este de părere că un cuplu devine mai trainic, dacă cei doi se implică împreună în activităţi care să-i solicite. O plimbare într-o pădure, o vacanţă în doi sau să aveţi grijă de copilul prietenilor voştri reprezintă astfel de activităţi. La final vă veţi simţi norocoşi că vă aveţi unul pe celălalt.

–    Vanessa „Lady Maverick” Rousso, jucător de poker profesionist, te invită să decodifici sursa norocului. După părerea ei, sursa constă într-o atitudine optimistă, cu care, practic, pui bazele realizărilor tale. Mai apoi, nu strică să cunoşti mai bine limbajul trupului oamenilor, pentru a te feri de neplăceri sau de aşa-zisele ghinioane. De exemplu, dă-ţi seama când eşti minţită. Un bărbat îşi mişcă picioarele instinctiv atunci când minte sau are ceva de ascuns, iar tu eşti pe cale să descoperi despre ce este vorba.

–    Doctorul Vinita Ling spune că anumite regiuni ale creierului se aprind atunci când se petrece ceva neaşteptat. Pentru a avea noroc în dragoste trebuie să înveţi cum să aprinzi aceste zone în creierul unui bărbat. Încearcă să pari inabordabilă la început, pentru ca, mai apoi, când cedezi, să provoci o surpriză plăcută.

Află şi în ce moduri surprinzătoare îţi decide karma viaţa amoroasă!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter