Cum este o relaţie cu un bărbat care ejaculează precoce

De Raluca Cristea, pe

40% din femeile cu viaţă sexuală activă au avut parte de cel puţin o partidă de sex cu un bărbat care nu a avut erecţie sau a ejaculat precoce.

Dacă eşti una dintre ele sau dacă o să fii, află când e cazul să treci peste, cum faci ca partidele de sex să fie totuşi satisfăcătoare şi, când e cazul să îi spui la revedere.

Vrei să treci peste. Dar cum?

Doctorii spun că este absolut normal ca bărbaţii să mai aibă probleme cu erecţia, mai ales dacă sunt obosiţi, stresaţi sau au băut mai mult. Aşa că, în primă fază, nu te alarma dacă se întâmplă rar mai ales pentru că, să recunoaştem, nici noi nu avem chiar mereu chef de sex.

Totuşi, dacă se întâmplă cel puţin o dată pe săptămână, este mai mult decât oboseală la mijloc! În linii mari, dacă vrei să rămâi cu bărbatul în cauză, trebuie:
– să vorbeşti deschis cu el despre asta;
– să mergeţi împreună la un medic sexolog sau urolog;
– să scurtaţi preludiul;
– să încercaţi tehnici şi poziţii sexuale care întârzie ejacularea.

Cum e sexul dacă ejaculează precoce

În primul rând, unui bărbat care are probleme cu ejacularea nu trebuie să îi dai niciodată impresia că ţi-e teamă de încă un eşec în pat din cauza problemei lui. Mai degrabă trebuie să încerci trucuri feminine dar cu efect: scurtezi preludiul şi îi săruţi câteva zone erogene, fără să te atingi deloc de penis, nici măcar cu şoldurile sau bazinul. Apoi, nu îl laşi să încerce ceva obişnuit, ci iniţiezi tu o poziţie cu care sexul durează mai mult.

Bărbatul ăsta trebuie convins să spună când urmează să ejaculeze şi exact atunci, să vă opriţi amândoi. Prelungiţi momentul dinaintea orgasmului, apoi continuaţi.

Bineînţeles, asta nu exclude partidele de sex care “se încheie înainte să înceapă”.

Când şi de ce renunţi la relaţie

Renunţi când îţi dai seama că lucrurile nu se schimbă fie pentru că el nu poate, fie pentru că nu vrea, nu respectă indicaţiile medicului sau nu îşi dă interesul în timpul sexului. Pe scurt, când problema ejaculării precoce devine mai mult problema ta decât a lui, e cazul să îţi iei tălpăşiţa, cu zâmbetul pe buze chiar.

Tu ai sau ai avut o problemă similar în cuplu? Cum aţi rezolvat?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter