Descifrează semnalele sexuale ale iubitului tău!

De Raluca Cristea, pe

Când eşti în pat cu el, ai vreodată senzaţia că ceva nu este în regulă sau că nu te ridici la înălţimea aşteptărilor lui? Învaţă să îi citeşti semnalele sexuale!

Ştii doar că femeile se bucură de un al şaselea simţ. Foloseşte-l ca să îţi dai seama ce îşi doreşte de la tine, în pat şi nu numai. Cele mai multe semnale sexuale pe care un bărbat ţi le poate transmite se bazează pe mişcările corpului şi tonul vocii. Află-le, pas cu pas!

Nu-şi ia ochii de pe tine. Dacă tu te uiţi prima la el şi nu îşi ia ochii de pe tine, ba chiar îi întâlneşti privirea imediat după, este clar că e interesat de tine şi trebuie să vă abordaţi cumva.

Stă în faţa ta cu o poziţie provocatoare. Nu trebuie să fii femeie ca să exciţi cu poziţia corpului, bărbaţii pot face acelaşi lucru. Dacă stă în faţa ta cu spatele drept, pieptul înainte şi buzele uşor apăsate când vorbeşte, atunci vrea mai multe de la tine. Se apropie, te ia de mână şi îţi vorbeşte la ureche? Căutaţi un loc unde să fiţi doar voi doi!

Vorbeşte apăsat, îşi plimbă mâinile prin păr şi face aluzii sexuale. Iar tu nu trebuie să ai altceva mai bun de făcut decât să intri în joc, să îi răspunzi cu acelaşi gen de replici şi să vă lăsaţi purtaţi de val.

Când sunteţi acasă, se dezbracă în faţa ta şi apoi pleacă la duş. De ce nu s-a dezbrăcat în baie? Pentru că vrea să vii după el.

Îţi spune că e obosit şi i-ar prinde bine un masaj. De fapt, i-ar prinde bine un mic masaj şi o partidă de sex. Iar dacă sari peste masaj, să nu crezi că o să se supere pe tine. Chiar îţi va mulţumi cum se va pricepe mai bine.

Se lipeşte scai de tine. Te ia în braţe pe oriunde te prinde, iar când staţi în pat unul lângă celălalt se lipeşte de tine ca timbrul de scrisoare. Nevoia lui de afecţiune este doar pretextul pentru sex.

Îţi atinge zona intimă. Şi apoi te lasă în pace. Doar n-o să laşi tu lucrurile să rămână aşa! A fost doar un semnal că vrea mai mult de la tine exact în acel moment, dar nu ştie sigur dacă şi tu ai chef de sex. Răspunde-i cu aceeaşi monedă şi un sărut intens ca bonus. Restul este… sex!

Iubitul tău cum îţi sugerează că vrea sex?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter