Cum arată şi cum se poartă o femeie care o să fie înşelată

De Raluca Cristea, pe

Se spune că toţi bărbaţii înşală. Înseamnă că putem avea portretul robot al femeilor înşelate sau care urmează să fie înşelate.

Există două tipuri de femei care urmează să fie înşelate: partenera care se comportă exemplar şi este înşelată de bărbat şi, partenera care pur şi simplu îşi împinge bărbatul în braţele altei femei cu neglijenţa şi lipsa ei de implicare. În ambele cazuri, comportamentul şi înfaţişarea diferă, evident, iar cuvintele de ordine sunt: ,, Ce-i mult strică, ce-i puţin nu e de ajuns”.

Cum se comportă femeia care va fi înşelată

Dacă vorbim despre femeia care se comportă exemplar, atunci ea face totul pentru ca relaţia să meargă şi în interior şi în exterior, adică în ochii celorlalţi. El adoptă o atitudine puţin detaşată în timp ce ea se implică, planifică, îl întreabă ce a făcut în timpul zilei sau dacă are nevoie de ceva. Într-un cuvânt, este disponibilă şi asta devine la un moment dat o problemă. El se satură de prea mult bine şi caută o relaţie extraconjugală relaxată şi mai la distanţă, în care nu trebuie să dea explicaţii.

Pe de altă parte, femeia-exemplu negativ a fost minunată la început dar s-a schimbat rapid şi nu se implică în relaţie, nu face sex des, este distantă sau foarte preocupată de carieră şi îşi copleşeşte iubitul cu reproşuri, critici şi pretenţii uneori exagerate. Motivaţia lui în a înşela este lesne de înţeles. Nevoia de atenţie şi sex primează.

Cum arată o femeie care o să fie înşelată

Este simplu: femeia demnă de exemplu îşi alege haine frumoase, îşi pune corpul în evidenţă prin haine aşadar îşi asortează hainele cu gust, iar în public este o prezenţă plăcută şi care ştie cum să se facă remarcată. De ce este înşelată o astfel de femeie? Pentru că bărbatul de lângă ea se simte mai prejos deci, are nevoie de o femeie care să îi fie inferioară. 100% misoginism!

În cazul femeii neglijente, lucrurile sunt destul de clare: l-a cucerit prin felul ei de a fi şi la început poate chiar era foarte atentă cu aspectul ei doar că pe parcurs a început să fie neglijentă cu hainele, să nu îşi mai îngrijească corpul la fel şi să fie mai reticentă când face sex. Din nou, motivaţia infidelităţii pare mai uşor de înţeles.

Concluzia?

Deşi despre dragoste se spun multe poveşti idilice, adevărul este că o poveste reuşită înseamnă o serie de factori care uneori nu ţin de noi. Poţi fi o femeie neglijentă şi să fii înşelată…sau nu, la fel cum poţi fi o femeie minunată şi să ai parte de acelaşi tratament.

Relaţiile adevărate se testează în timp şi uneori, tind să cred că reţeta perfectă nu-ţi iese dacă nu ai cele 3 ingrediente principale: dragoste, maturitate şi noroc. Restul ingredientelor le adaugi după inspiraţie şi neapărat trebuie să nu scapi vreo greşeală!

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter