Cu ce gen de femeie te-ar înşela în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe

Te-ar înşela cu prima femeie ieşită în cale sau ar alege un anume tipar? În funcţie de zodie unii bărbaţi sunt mai predispuşi să înşele decât alţii. În timp ce unii cad…
… în păcat cu o tipă distractivă şi uşuratică, alţii n-ar călca strâmb decât atunci când s-au îndrăgostit de cealaltă.

Şi pentru că orice femeie îşi doreşte să ştie cu cine anume a fost înşelată, iată cu ce gen de femeie te-ar înşela iubitul tău şi în ce context, în funcţie de zodia lui!

Berbec: cu o femeie care are exact ce îţi lipseşte ţie

De ce? Pentru că bărbatul Berbec este un idealist şi un copil mic, totodată. Când constată că nu eşti femeia perfectă pentru el, poate fi atât de dezamăgit încât să fugă la cea care are ceea ce ţie îţi lipseşte.

Taur: cu o femeie care şi-a îmbrăţişat sexualitatea

Bărbatul Taur nu ar putea trece peste faptul că ai reţineri în pat cu el. El vede sexul ca fiind o componentă vitală în relaţie, aşa că se aşteaptă să fii la fel de entuziastă şi deschisă cum este şi el.

Gemeni: cu o femeie care îi gustă glumele

Bărbatul născut în zodia Gemeni are o nevoie de o relaţie distractivă, care să-l ţină pe jar. În cazul în care ai devenit apatică, cel mai probabil, se va plictisi şi va căuta distracţia în altă parte.

Rac: cu o femeie care îi acordă multă atenţie

Dacă eşti prea acaparată de serviciu şi nu-ţi mai asumi rolul de iubită grijulie, se va simţi tentat să te înşele cu cea care îi oferă afecţiune. Preferă să fie în braţele unei femei care nu stă peste program la birou.

Leu: cu o femeie care emană multă siguranţă de sine

Leul va înşela o femeie nesigură, cu una care se simte sigură pe ea. Trebuie să îi arăţi că eşti o femeie puternică, care se respectă şi se apreciază. Doar aşa îl inspiri să te trateze în consecinţă.

Fecioară: cu o colegă de muncă

Bărbatul Fecioară are o gândire practică, aşa că dacă o consideră atrăgătoare pe colega lui de muncă, şi cu ea petrece mai mult timp decât cu tine, plus că este disponibilă, se va simţi tentat să dea curs oportunităţii.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter