Cum primeşti şi cum faci complimente pentru zona intimă

De Raluca Cristea, pe

Este evident deja că ne place să primim complimente din partea bărbaţilor şi nu ezităm să îi laudăm şi noi atunci când ne atrag. Dar…

… câte dintre noi au primit sau au făcut complimente pentru zona intimă?

De curând am stat de vorbă cu o prietenă despre cât de mândră poate fi o femeie de zona ei intimă sau cât de mândru este un bărbat. De fapt, despre obsesia bărbaţilor pentru mărimea penisului lor chiar am scris un articol cu ceva timp în urmă.

Oricum, după discuţia cu ea mi-am ridicat mai multe mingi la fileu: nu e de mirare că mulţi dintre noi nu sunt conştienţi de calităţile proprii, nu sunt siguri pe sine şi se feresc să arate partenerilor anumite părţi ale corpului. Gândeşte-te. Primim complimente pentru picioare, sâni, mişcări, dar pentru zona intimă, când?

Ştim să primim şi sa facem complimente pentru zona intimă?

Înainte de sex o femeie îşi „pregăteşte” zona intimă mai mult decât orice altă zonă pentru care primeşte complimente: epilat, vreun produs cosmetic parfumat, lenjeria intimă potrivită şi…nimic! La fel şi bărbaţii. Aici chiar cred că suntem pe picior de egalitate.

Dacă i-ai spune acum iubitului tău că îţi place forma penisului lui sau culoarea, nu crezi că ar exclama ceva de genul: ” Wow, nu mi-a mai zis nimeni până acum aşa ceva”? La fel ai reacţiona şi tu dacă un bărbat ţi-ar spune cum îi place zona ta intimă sau ce gust are. Pentru că da, vaginul are gust, la fel ca sperma, în funcţie de ce mănânci. Şi iar suntem la egalitate cu bărbaţii.

Ca în orice situaţie, există şi reversul medaliei: femei care au primit complimente de genul ăsta şi au crezut că sunt ţinta glumei bărbatului de lângă ele. Păcat. Evident, nu o să vezi bărbat care să se gândească de două ori după ce primeşte complimente despre bărbăţia lui.

Cât dai, atât primeşti… şi invers

Deci, ca să ai parte de plăcerea complimentelor pentru zona intimă, trebuie mai întâi să ştii cum să le faci şi cum să le primeşti. Pare complicat, dar nu prea este, plus că la schimb primeşti o relaxare de care chiar ai nevoie în timpul sexului.

Citeam mai demult pe un forum despre jucării sexuale ceva ce ar fi o lecţie bună pentru multe femei în contextul complimentelor intime. Pe forum, o femeie povestea că cea mai bună jucărie erotică a ei este chiar penisul iubitului şi că i-a spus „fericitului” ceva de genul: ” Penisul tău este mai bun decât orice dildo pentru că este al tău”. Asta da declaraţie!

Şi dacă tot se promovează prin toate reclamele afecţiunea, apropierea şi multe alte sentimente plăcute în cuplu, de ce să nu promovăm, atunci când şi unde ne este permis, complimentele pentru zone ceva mai ascunse?

Tu ce părere ai?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter