Ce să nu-i ceri unei femei NICIODATĂ

De Diana Zagrean, pe

Sunt unele lucruri pe care o femeie nu vrea să le audă niciodată. Vezi care sunt şi învaţă să eviţi un scandal monstru.
 

Să cureţe după tine

Femeile nu sunt acea parte din cuplu care face curat, mâncare şi copii şi care îţi calcă cămăşile, încâlzeşte ciorba şi caută telecomanda ca să vezi meciul.
Dacă ai făcut dezordine, mizerie, sau ai dat o petrecere cu băieţii cât a fost ea plecată, nu te aştepta să strângă după tine ca o servitoare. Poţi să o rogi să te ajute să faci curat, ceea ce este cu totul altă discuţie.

Să facă cinste

Ok, tocmai am explicat că nu trăim în Evul mediu, dar asta nu înseamnă să îi pui unei femei în cârcă rolul de bărbat în cuplu.
Dacă vrei să o agăţi, cumpără tu un pahar de vin şi încearcă-ţi norocul. Nu te aştepta să o păcăleşti cu texte răsuflate şi să o faci să plătească ea consumaţia.

Să plece după o partidă de-o noapte

Indiferent dacă femeia pe care tocmai ai adus-o acasă e genul care vrea să stea în braţele tale până dimineaţa sau nu, nu îi cere să plece imediat.
Chiar şi cele mai independente şi moderne femei se vor simţi folosite dacă le expediezi acasă după o aventură de-o noapte.

Să se vadă mai rar cu prietenii ei

Chiar dacă sunteţi amândoi foarte ocupaţi şi vă vedeţi cam rar, nu este cazul să îi ceri să renunţe la prietenii ei pentru tine. O femeie nu vrea să se simtă prizonieră în relaţie, aşa că rezistă impulsului de a te plânge despre ieşirile dese „cu fetele”.
Chiar dacă vrei doar să petreci mai mult timp cu persoana iubită, intenţia ta riscă să fie interpretată greşit.

Să tacă din gură

Dacă ai nevoie de un moment de linişte şi pace, ia-ţi singur o pauză, pleacă undeva sau spune-i să nu te deranjeze câteva ore din camera ta. Niciodată nu este frumos să îi ceri unei femei să tacă, deoarece femeile vorbesc oricum mai mult decât bărbaţii şi aud destul de des că sunt o rasă cicălitoare. Nu pune paie pe foc.

Să se grăbească când se aranjează

Părul cu bucle perfecte, bretonul la linie, rujul asortat la cercei şi rochia aia sexy nu se potrivesc prin simplul bătut din palme. Dacă vrei să ieşi în oraş cu o zeiţă, află că asta cere timp şi multe alte sacrificii. Femeia se grăbeşte întotdeauna când se face frumoasă, nu are nevoie să o stresezi şi tu cu ochii pe ceas.
Sursa foto femeie supărată: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter