Ce metodă ingenioasă a folosit George Clooney pentru a-și cuceri soția

De Mădălina Manole, pe
George Clooney și Amal Clooney sunt căsătoriți din 2014, însă par să fie împreună dintotdeauna. Îndrăgitul actor și celebra avocată formează unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri de la Hollywood.

Amal Clooney, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit de curând într-un interviu acordat publicației Vogue cum l-a cunoscut pe George și cum a luat naștere celebra lor poveste de dragoste. George Clooney și Amal Alamuddin s-au cunoscut chiar la actor în casă, la petrecerea organizată de acesta în vila sa de pe malul lacului Como. Frumoasa avocată nu s-a lăsat impresionată pe loc de farmecele cuceritorului Clooney, însă actorul a insistat. Prin urmare, asemenea unui scenariu de film, George i-a scris o scrisoare electronică prin care îi cerea asistență în numele câinelui său, Einstein, care, se pare, avea nevoie de un avocat. În urma schimbului de mailuri, Amal a început să-l îndrăgească pe actor și, într-un final, a acceptat invitația acestuia la cină, eveniment care a avut loc la un luxos restaurant din Londra. Ulterior, cei doi au plecat împreună într-o vacanță exotică, iar George Clooney a profitat de moment și a cerut-o de soție.

George Clooney, care va împlini în curând 57 de ani, a mai fost căsătorit timp de patru ani cu actrița Talia Balsam, însă în 1993 au divorțat. Amal și George au devenit părinți de gemeni anul trecut, cei doi având o fetiță, pe nume Ella, și un băiețel, pe nume Alexander.

Citește și – Dincolo de telenovela “Teresa”: Povestea de dragoste dintre Angelique Boyer și Sebastian Rulli

Citește și –  Cât de greu l-a cucerit Andreea Esca pe soțul său. Iată la ce tertipuri a apelat

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter