Ce fel de femei să nu laşi în preajma lui

De Diana Zagrean, pe

Unele femei sunt mai periculoase ca altele atunci când dau târcoale bărbatului tău. Vezi pe cine să eviţi şi ce fel de femei să nu laşi în preajma lui.
 

Blonda care se distrează mereu

Există o vorbă care spune că blondele se distrează cel mai mult, dintre femei. Ei bine, dacă în anturajul vostru apare vreo blondă (nu neapărat cu părul blond) care râde mult la toate glumele lui proaste, pare uşor prostuţă şi se plânge că „aşa e ea, nu înţelege multe lucruri” se hlizeşte din orice şi se împiedică des, căzând în braţele lui, ai o problemă. Poate că ai încredere în el şi te gândeşti că iubitul sau soţul tău nu s-ar lăsa vrăjit de astfel de tehnici ieftine, dar ai grijă, femeile prostuţe cu ruj roşu sunt mereu periculoase şi atrăgătoare.

Inabordabila

În toate grupurile există cel puţin o femeie care pare veşnic inabordabilă. Este destul de des single, sau nu a mai avut o relaţie de foarte mult timp, refuză când voi vreţi să-i faceţi cunoştinţă cu cineva şi spune că nu este momentan interesată. Bărbaţii au acest instinct primar de a cuceri, de a lupta, de a pleca la război pentru a învinge şi orice provocare poate deveni un pericol. Dacă tipa arată bine, ai grijă mare în preajma ei, să nu cumva să devină o provocare pentru un bărbat ambiţios ca iubitul tău.

Bomba sexy

Toată lumea cunoaşte cel puţin o femeie care se îmbracă prea sexy, adesea la limita vulgarului, o adevărată „Samantha” din serialul Sex and the City. Dacă are o colegă nouă, cu bluze decoltate, fuste creion cam scurte sau sâni uriaşi pe sub blazer şi ochelari de sub care aruncă priviri languroase în şedinţe şi la petrecerile firmei, fii alertă. O astfel de femeie este un prădător şi bărbaţii nu rezistă mult unei abordări foarte agresive, tipice speciei ei.

Prietena din copilărie

Nu te lăsa păcălită de replici ca „ne cunoaştem de o viaţă, dacă era să fim împreună, încercam până acum”. Dacă un bărbat este prieten de ani de zile cu o femeie şi au împărţit amintiri, drame şi experienţe, sunt şanse mari ca cei doi să fi împărţit şi mult mai mult de atât. În plus, dacă spun adevărul şi nu au încercat niciodată să obţină mai mult dcât sfaturi unul de la altul, asta nu înseamnă că nu pot avea momente de slăbiciune.
Sursa foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter