Ce complexe au barbaţii în pat în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe

Bărbaţii au multe aşteptări în plan sexual şi vor să aibă o prestaţie de nota 10! În ce constă însă baremul de corectare? Pentru unii contează mărimea bărbăţiei,…
… pentru alţii imaginaţia.

Află ce şi-ar dori bărbaţii să îmbunătăţească la prestaţia lor din aşternut, pentru a scăpa de complexe, în funcţie de zodie.

Berbec: vrea să prelungească actul sexual

Berbecul este genul de bărbat care te ia pe sus, aşa că rişti să nu ţii pasul cu el. Se aprinde repede, dar se stinge la fel de repede. Şi-ar dori să prelungească actul sexual şi să nu mai aibă atât de repede orgasm.

Taur: vrea să fie inventiv în pat

Taurul este un partener de cursă lungă, dar nu unul foarte inventiv în aşternut. Nu excelează la capitolul fantezii. Şi-ar dori să aibă mai multă imaginaţie erotică, mai ales că ştie faptul că stimulul mental e foarte important pentru femei.

Gemeni: vrea să fie mai matur

Bărbatul Gemeni este foarte fantezist, pune la cale scenarii sexy şi replici indecente. Atâta joacă mentală îl face să gândească prea mult, în loc să se piardă în moment. Şi-ar dori să nu mai fie atât de capricios şi să se bucure de lucrurile mărunte.

Rac: vrea să fie mai dur în pat

Racul este, potrivit astrelor, cel mai emotiv bărbat în pat. Nu ascunde faptul că investeşte şi sentimente în timpul sexului, dar acest lucru l-a rănit ocazional. De aceea, şi-ar dori să nu mai fie atât de sensibil în pat, ci să-şi domine partenera, fizic şi emoţional!

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter