Când nu vor bărbaţii să facă sex în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe

În principiu bărbaţii profită instinctiv de orice oportunitate de a face sex. Oricât de libertini ar fi ei, există însă anumite situaţii deosebite în care preferă…
… să refuze chiar şi cea mai tentantă propunere sexuală.

Iată când nu vor bărbaţii să facă sex în funcţie de zodie!

Berbec: este un tip care adoră partidele de sex pe fugă, aşa că ar testa orice loc, oricât riscant ar fi el. N-ar vrea totuşi să facă sex atunci când are o problemă de sănătate, pentru că îl enervează la culme că nu se poate desfăşura.

Taur: poate face sex o noapte întreagă, dar acest nativ ţine la confortul său. Nu s-ar simţi tentat să facă sex într-un spaţiu strâmt. Nu se dă în vânt nici după sexul în natură, decât dacă are sacul de dormit la el.

Gemeni: nu are scrupule când vine vorba de sex. Ar face sex inclusiv cu iubita celui mai bun prieten. Totuşi, refuză să facă sex, atunci când femeia de lângă el este prea serioasă şi nu-i înţelege glumele în pat.

Rac: acest nativ are nevoie de multă atenţie în pat. În cazul în care îl copleşeşti cu afecţiune, îţi va oferi totul în pat. Îi piere însă cheful de sex, dacă observă că pui plăcerea ta pe primul plan şi te interesează doar aspectul fizic.

Leu: este un tip curajos, care acceptă cu uşurinţă orice provocare. Partenera sa trebuie să se ridice însă la înălţimea aşteptărilor. Leul este prea mândru ca să plătească pentru sex sau ca să aducă în patul lui o femeie care nu-l atrage foarte tare fizic.

Fecioară: îi plac scenariile indecente şi, în ciuda aparenţelor, nu este deloc reţinut în pat. Fii sigură că îţi va oferi toată atenţia şi că te va răsfăţa în pat. Singurele ocazii în care refuză să faceţi sex sunt cele în care i-ai rănit cumva orgoliul.

Balanţă: în pat pune plăcerea iubitei înainte de a sa. Pentru el contează însă enorm ca ea să trăiască sexul la intensitate maximă. Dacă îi mărturiseşti că nu poţi avea orgasm sau că nu te mai simţi atrasă de el, îi reduci la zero pofta de sex.

Scorpion: trăieşte sexul într-o manieră foarte emoţională, aşa că nu va mai simţi nevoia să facă sex cu o femeie care l-a dezamăgit. Poate face sex în orice context, atât timp cât consideră că cea de lângă el e demnă de atenţia lui.

Săgetător: orice noutate în materie de sex îi face cu ochiul. Nu va fi însă foarte deschis să încerce fanteziile pe roluri, pentru că nu vede rostul asumării unui anumit rol, când poate fi el însuşi în pat.

Capricorn: deşi vede sexul ca pe o necesitate şi caută să-l facă cât de des poate, Capricornul consideră că sexul de împăcare este nociv, aşa că îl evită. Este de părere că certurile şi neînţelegerile trebuie rezolvate raţional.

Vărsător: este un tip exhibiţionist, pe care îl atrage sexul în locuri publice. Lucrurile se complică pentru Vărsător când se petrec prea multe partide de sex în pat. Va simţi nevoia să evadeze din el.

Peşti: nu-i plac deloc amăgirile, iar sexul poate fi o mare amăgire, atunci când este făcut cu o persoană care este implicată într-o altă relaţie. Aşa că, Peştii vor refuza să facă sex, nu neapărat din integritate, ci pentru că înşelăciunea nu intră în fanteziile lor.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter