Ce calităţi ale bărbatului te fac o femeie bună la pat

De Raluca Cristea, pe

Anumite calităţi sunt înnăscute, pe altele le dobândeşti. Calitatea de a fi bună la pat se află undeva între. Află care sunt calităţile bărbatului care te transformă într-o…
… femeie bună la pat!

Încrederea în el

Poate că nu este frumuseţea întruchipată, însă este entuziast, ochii îi sclipesc când ceva îi iese bine, îndrăzneşte să îşi spună punctul de vedere şi are o personalitate placută.

Poartă conversaţii interesante, este sigur în privinţa viitorului său, este deschis la nou şi nu se teme permanent că ceva nu este în regulă. Poate că este şi puţin inaccesibil. Nu poţi nega faptul că un astfel de bărbat este în acelaşi timp foarte sexy. Cum să nu te atragă, cum să nu te provoace să fi din ce în ce mai bună?

Dragostea şi afecţiunea

Nu este nevoie să te rasfeţe sau să te trateze ca pe o prinţesă, dar trebuie să ştie cum să îşi arate dragostea şi angajamentul faţă de tine. Dacă îşi face timp să afle ce îţi place şi ce nu, dacă câteodată te incită impunându-şi şi propriul punct de vedere, dacă alteori lasă de la el pentru a-ţi face o plăcere… sunt semne clare că îi pasă. Te implică în activităţile lui, te face să te simţi iubită şi specială, îţi ,,alintă” micile defecte fizice? Atunci, cu siguranţă vei fi mult mai dispusă să îţi dezvălui adevărata latură erotică în faţa lui.

Capacitatea de a empatiza cu tine

Deseori femeilor le este ataşat stereotipul de fiinţă emotivă, dar să fim serioşi, fiecare dintre noi deţine gradul său de emotivitate. Chiar şi bărbaţii, mai ales cei cărora le pasă. Pentru ca unui bărbat să îi pese, nu trebuie să-ţi plângă în braţe la filme de dragoste sau să trăiască cu teama că vine sfârşitul lumii în 2012, ci mai degrabă, trebuie să-ţi ofere intimitate – propriul tău mic loc unde eşti doar tu cu tine, trebuie să se pună puţin în locul tău atunci când ai temeri sau să lase de la el atunci când eşti cu moralul la pământ. Este imposibil să nu fi deschisă fizic, psihic şi sexual faţă de un bărbat care se străduieşte să te înţeleagă.

Experienţa şi îndrăzneala sexuală

Dacă până acum am enumerat 3 calităţi ce ţin de sentimente şi caracter, trebuie să încheiem cu cea mai importantă calitate a lui pentru a te transforma într-o maestră a sexului – îndrăzneala şi experienţa. Dacă iubitul tău întruneşte cele 3 calităţi de mai sus, deja a parcurs jumătate de drum către eliberarea energiei tale sexuale. Dacă este dispus să te înveţe diverse poziţii sexuale, dacă îţi transmite semnale clare despre ce îi place în pat sau ce aţi mai putea face împreună şi mai ales, dacă îi place ca şi tu să preiei controlul, atunci cu siguranţă nu vei avea oprelişti în a te exprima sexual.

Oare le cerem mult? Cred că nu. Şi ei vor multe de la noi, doar că nu o spun atât de des şi atât de direct.

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter