Bărbaţii şi fetişurile lor sexuale

De Revista Unica, pe

Orice bărbat are o slăbiciune sau o preferinţă în faţa căreia nu rezistă. Misiunea ta este să o descoperi!
Tu ce fetiş ai? Am întrebat diverse persoane, cu o justificată curiozitate. „Mă dau în vânt după ciorapii-plasă“, „un fund cât mai mare şi mai rotund“, „tocuri-cui purtate în pat“, „sânii mi se par ce-i mai fascinanţi“… răspunsuri cuminţi, dacă ne gândim că adevăratele fetişuri sunt mult mai „hard“, gen implicarea în actul erotic a secreţiilor umane, fascinaţia obsesivă pentru un obiect oarecare sau atracţia sexuală faţă de invalizi sau obezi. Dintre cei pe care am avut ocazia să-i întreb, numai unul singur prefera să fie dominat, iar iubita lui să fie, eventual, dotată cu o biciuşcă. Restul, se încadrau în categoria… „inofensivi“.

Men’s only

Dacă îl credem pe Freud, fetişurile aparţin mai ales bărbaţilor. Şi, ce-i drept, pentru o femeie ansamblul contează mai mult decât orice parte sau accesoriu. Degeaba şi-ar pune el pantalonii de piele sau şi-ar lăsa barbă, ca actorul tău preferat. Dacă nu ţi-a plăcut cum s-a purtat la ultima voastră întâlnire sau nu te învăluie cu mângâieri, s-ar putea să afle că te doare capul. Corect? Pentru femei fetişul, adică ceea ce trezeşte dorinţa erotică şi produce orgasmul fără greş, este un-bărbat-înalt-frumos-romantic-inteligent-viril-cu-un-penis-mare-şi-măiestrie-în-a-l-folosi-care-te-iubeşte-nebuneşte. Dintre obiecte, poate doar un inel de logodnă cu diamant veritabil te-ar mai putea înmuia instantaneu. Sau ceva de acelaşi calibru… Dar hai să vedem care e treaba cu fetişurile la bărbaţi şi ce e bine să ştii despre ele.

Fetişuri soft

Pe iubitul tău ce îl aprinde? Poate uită de griji imediat ce te vede în lenjerie de dantelă. Sau nu-ţi rezistă dacă îi faci un striptease provocator. La modul cel mai simplu, bărbaţii sunt incitaţi de acele părţi ale corpului care lor le lipsesc. Psihologii pun asta pe seama uimirii băieţelului de vârstă foarte fragedă, care descoperă că mama lui, adică cea mai iubită şi mai importantă fiinţă din lume, e construită altfel decât el. Curiozitatea şi fascinaţia pentru acele diferenţe se păstrează şi muuult timp după aceea. Iar cum tu eşti fericita posesoare a unor sâni, a unei vulve şi a unor forme rotunde, cu siguranţă că, fluturându-i-le pe la nas, n-o să-l laşi indiferent. Iar dacă i le oferi cu generozitate şi afecţiune s-ar putea chiar să uite că i-ai pierdut cardul bancar sau că i-ai buşit maşina. Sau măcar să-l consoleze…  La modul mai rafinat, fiecare bărbat a trăit diverse experienţe care l-au marcat. Poate că prima femeie la care visa avea părul lung. Sau poate urmărea hipnotizat unghiuţele date cu ojă roşie ale vreunei colege de liceu. Toate aceste mici plăceri s-au înregistat într-o memorie afectivă şi e bucuria ta acum să le descoperi la el. Nu înseamnă că n-o să aibă orgasm dacă tu eşti tunsă scurt sau preferi manichiura french. Dar făcând schimbări, variaţii, încercări sau chiar din discuţiile intime pe care le aveţi, vei afla cheiţe secrete, care îi declanşează pasiunea. Iar apoi n-ai de ce să te mai temi c-o să vă plictisiţi sau că n-ai să reuşeşti să-l faci fericit.

Un pic dus

Există şi categoria, mai mică – slavă cerului! – a bărbaţilor la care fetişismul ia forme ceva mai accentuate. Nu faceţi sex decât dacă eşti în latex, te îmbie să vă beţi reciproc sângele sau nu concepe  o partidă de amor decât precedată de o bătăiţă?
Tu decizi dacă chiar vrei să continui relaţia cu ciudatul ăsta! De obicei, poate fi un tip normal în rest, dar în dormitor să vrea chestii dubioase.
Dacă nu sare peste cal şi nu te deranjează, nicio problemă. „În război şi în dragoste, totul este permis“, zic unii. Dar dacă are o dependenţă erotică stranie, care pe tine te oripilează, mai bine îl convingi să vadă un psiholog.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter