Află ce spune forma sânilor despre personalitatea ta

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:08

Mici, mari, obraznici, lăsați, rotunzi, ovali. Sânii de toate mărimile și formele sunt frumoși, dar știi ce dezvăluie ai tăi despre personalitatea ta? Vezi în funcție de forma sânilor!
Potrivit unor oameni de știință italieni, se poate determina caracterul unei femei, în funcție forma sânilor săi. Astfel, dacă ne luăm după formele sânilor asemănați cu fructe, avem:

Sâni în formă de cireșe

Sânii în formă de cireșe sunt cei mai micuți, însă jucăuși. Sânii mici nu sunt visul oricărui bărbat, însă femeile cu sânii ca cireșele sunt pline de viață, distractive, inteligente și le place foarte mult să dăruiască iubire.

Sâni-măr

Sânii proeminenți, cu formă de măr, aparțin femeilor care adoră să facă sex și le place să își satisfacă mereu propriile dorințe, fie acestea sexuale sau de orice altă natură. Le place să-și trăiască viața și să se bucure de fiecare clipă.

Sâni în formă de portocale

Sânii mai mari decât cei măr, dar la fel de plini sunt cei în formă de portocală. Femeile care se bucură de un astfel de bust sunt visătoare, însă destul de ambițioase încât să-și îndeplinească orice țel, indiferent de metoda prin care o folosesc.

Sânii pepene

Sânii în formă de pepene – sau cei ovali, foarte mari – aparțin femeilor gurmande, care îndrăgesc mâncarea de toate felurile și toate gusturile interesante. Le place să fie răsfățate și admirate, însă rareori le place să facă sex.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter