7 tipuri de femei de care bărbații fug mâncând pământul

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 23 noiembrie 2021, 14:19
Într-o relație ideală îi permiți partenerului să vadă cea mai bună versiune a ta tot timpul. Dar într-o relație reală, îl lași să vadă atât partea bună cât și pe cea rea pe care le ai de oferit, ceea ce este ușor de înțeles.

Să îți împarți viața și lucrurile cu cineva poate fi puțin stresant. Este puțin cam prea greu să oferi tot ce ai mai bun 100% din timp.

Totuși, să lași garda jos în fața unui bărbat este una, dar să adopți un rol inconștient de auto-sabotaj este cu totul altceva.

Ceea ce o femeie nu realizează este că este foarte ușor să îți sabotezi relația. Dacă te comporți ca unul din modelele de mai jos bărbații nu vor sta prea mult pe gânduri și vor fugi cât de departe pot.

Citește și: 7 lucruri care se întâmplă corpului tău când nu mai faci sex

  1. Călăul

Femeia-călău caută să controleze relația punând bărbatul la locul lui în mod repetat. Se vede ca cea care rezolvă toate problemele.

Deși are intenții nobile (câteodată), să îi spui bărbatului că modul lui este greșit nu este atât de nobil pe cât este de enervant.

Prin încercarea de a-l controla, acest tip de femeie subminează gândurile, dorințele și simțul competenței bărbatului. Astfel ea îi fură bărbatului ceea ce ei iubesc cel mai mult: masculinitatea.

  1. Mama

„Mama” face exact ceea ce se aude – se comportă cu iubitul precum o mamă.

Se agită și se îngrijorează, crede că el nu poate face nimic rău, poate chiar îi cumpără un costum de marinar și șosete până la genunchi pe care să le poarte în prima zi la serviciu.

De asemenea se preocupă de barometrul emoțional al relației. Poate suna sănătos, dar d efapt nu este.

„Mama” pune toate stadiile relației (bucurii, supărări, toate suișurile și coborâșurile) pe umerii săi. Pune presiune doar asupra ei – este de datoria ei să facă relația să meargă.

Se întreabă în mod constant cum se simte el, dacă este bine și ce poate face pentru a îndrepta lucrurile.

  1. Vulpea

Vulpea” este o femeie fermecătoare, care poate să atragă bărbații în brațele ei. Face acest lucru definindu-se prin sexualitatea sa. Cu alte cuvnte, își controlează bărbatul prin sex.

Motivul pentru care relația nu va funcționa este acela că ea practic își manipulează și șantajează partenerul – dacă vrea sex, atunci trebuie să facă ce vrea „Vulpea”.

  1. Domnișoara la ananghie

Conceptul de domnișoară la ananghie este simplu: un băiat întâlnește o fată, băiatul salvează fata, cei doi trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți.

Poate suna romantic, ușor și productiv, dar funcționează doar pentur o scrută perioadă de timp. Pe termen lung, o domnișoară nu poate fi mereu la ananghie, iar bărbatul nu poate fi mereu un erou. Este mult prea obositor și nerealist. În timp, brăbatul ajunge să o respingă pentru incompetența ei.

Citește și: Scurt ghid de dating online. Ce trebuie să știi dacă îți cauți un partener

  1. Femeia care tachinează

La început este amuzant, dar un bărbat se plictisește repede de o femeie care îl tachinează. Prea multă tachinare construiește un zid între cei doi parteneri, o fuindație pe care nu o pot învinge deoarece sunt deconectați.

El se simte nesatisfăcut, neadecvat, iar ea se simte singură. Ambii parteneri simt că nu pot vorbi deschis și sincer unul cu celălalt.

  1. Contabila

„Contabila” se focusează pe egalitatea unei relații. O femeie în acest rol poate ține socoteala la cine și unde plătește. Problema aici este că relațiile nu sunt afaceri, ci plăcere. Dacă nu sunt văzute ca momente plăcute, intime, se vor destrăma.

  1. Prințesa

Când o femeie joacă rolul unei prințese, îi pasă foarte puțin pe dragoste și se axează pe dorința sa de a fi adorată și să fie pusă pe un piedestal. Pe scurt, Prințesa vrea să se mărite cu un bărbat care o vede ca pe o soție trofeu.

Femeile care adoptă acest rol nu fură doar fericirea partenerului (este o relație goală și doar de fațadă), dar de asemenea își răpește șansa la dragoste.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter