5 semne că partenerul tău e nefericit în secret

De Diana Zagrean, pe

Bărbaţii nu sunt cei mai buni la capitolul comunicare. Uneori, iubitul sau soţul tău pare supărat, dar dacă îl întrebi, spune că nu are nimic? Vezi cele 5 semne că partenerul tău e nefericit în secret.
 

1. Este tot mai neatent

Dacă dă drumul la televizor când vorbeşti cu el, se joacă pe calculator când îl întrebi de planurile pentru weekend şi răspunde monosilabic când îl întrebi dacă e ok şi ce a mai făcut la serviciu, trebuie să intri în alertă.
Chiar dacă bărbaţii au alte nevoi în materie de comunicare, orice schimbare bruscă este un motiv de îngrijorare.

2. Răspunde numai cu da sau nu

Acest semn este o continuare a primului. Dacă se întâmplă tot mai des să îl întrebi dacă este totul în regulă, dacă se simte ok, dacă are ceva să-ţi spună şi tot ce primeşti în schimb este un da sau nu scurt, s-ar putea să fie mai multe la mijloc.
Bărbaţii au tendinţa să-şi ascundă sentimentele şi nu vor să vorbească despre ce simt. Nu-ţl stresa şi cel mai important, nu-l cicăli. Dacă se asigură că îl iubeşti şi vrei să-l ajuţi, s-ar putea să îţi spună care este problema.

3. Este tot mai tăcut

Indiferent dacă înainte vorbeaţi cu orele, sau dacă a fost dintotdeauna tăcut, o schimbare în acest sens ar trebui să te pună pe gânduri. Ceva sigur îl supără dacă nu mai scoate o vorbă cu zilele şi tot ce discutaţi este programul Tv şi ce a spus mama lui când au vorbit ultima oară.

4. Nu te mai vrea

Este un lucru dovedit că libidoul bărbaţilor este mai activ şi intens şi că bărbaţii vor sex mai des decât femeile. Ei bine, dacă dorinţa lui scade, nu te mai vrea, sau spune mereu că este prea obosit, s-ar putea să fie vorba de o problemă serioasă.

5. Vorbeşte tot timpul la telefon

Dacă nu făcea asta în mod normal, în interes de serviciu, poate că se sfătuieşte cu altcineva, poate că are o problemă cu tine, sau poate că nu mai are încredere în sfaturile şi sprijinul tău. Ascultă despre ce vorbeşte şi cu cine şi nu te hazarda să te gândeşti că te înşală, poate doar are o problemă pe care nu vrea să o discute cu tine.
Sursa foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter