5 cuvinte care pot răni orice femeie

De Diana Zagrean, pe

Unele lucruri nu ar trebui spuse niciodată unei femei, deoarece sentimentele rănite se vindecă foarte greu. Vezi care sunt cele 5 cuvinte care pot răni orice femeie.
 

Nu mai dramatiza/exagera

Orice femeie s-a lovit măcar o dată de stereotipul cu sensibilitatea excesivă, emoţiile prea puternice, drama şi telenovela şi lacrimile pe care se presupune că le-ar înşira cu sârg peste tot.
Dar nu toate femeile sunt excesiv de emotive şi nu toate femeile sunt dramatice la orice ceartă. Dar toată lumea pare să fi căzut de acord că sexul slab e slab pentru că ţipă şi plânge şi conţine mai mult estrogen. Deci o astfel de remarcă loveşte în furii vechi şi demoni mari şi negri.

Au, nu aşa, nu-mi place!

O femeie este, aproape tot timpul, în pericol de a se îndoi de ea: de frumuseţea ei, de forma sânilor, de celulita de pe coapse şi de părul prea drept/ondulat, etc.
Dacă un bărbat îi spune că nu face ceva bine, s-ar putea ca femeia să se simtă atât de afectată, încât să-şi piardă cheful, strălucirea, energia şi să nu mai vrea să iasă din casă niciodată. Indicaţiile sunt mai bune decât critica pură.

Te-ai mai îngrăşat/rotunjit/împlinit

Toate femeile au momente când se simt deloc atractive, iar problema cu kilogramele în plus este una aproape universală.
Orice ai face, nu-i spune unei femei că s-a îngrăşat, ştie deja, s-a torturat cu gândul, l-a îmbrăţişat şi acum tocmai se ruga să nu observi.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter