Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/single.php on line 52

Vezi cum se îmbracă femeia cu unul dintre cele mai dorite joburi din România

De Irina Hartia, pe

Cine nu și-ar dori să fie Marketing Manager într-una dintre cele mai mari companii de retail de cosmetice din lume? Oare cum e să fii Cristina Vasilescu? Marketing Manager la Sephora România și mamă a doi copii, Cristina Vasilescu spune că stilul său dinamic de viață se reflectă și în garderoba sa. Îi place să poarte piese minimaliste și este fan declarat al jeanșilor. Vezi ce „Style 9 to 5“ adoptă Cristina.  (Foto: The Storyalist/UNICA)

Cum îți definești stilul vestimentar?

Îmi plac hainele simple, lejere și usor de purtat, dar care să aibă un element wow. Deși sunt tentată dimineața să aleg o ținută all black, mai mereu adaug un strop de culoare. De exemplu, de la 9 la 5 port haine office casual, însă în timpul liber mă îmbrac destul de sport – sunt mamă a doi copii mici și am nevoie să mă pot mișca liber.

Care sunt brandurile preferate? Dar designerii români?

Nu am un brand preferat. Port cu plăcere atât branduri de renume, cât și de masă. De asemenea, am și câțiva designeri români pe care îi favorizez, însă din păcate nu ajung în showroomurile lor pe cât de des mi-aș dori.

De unde îți place să faci shopping?

Am observat că avem tendința să ne achiziționăm aceleași haine de la aceleași branduri. Eu reușesc să evit asta și pentru că timpul meu personal este destul de limitat și nu reușesc să ajung la shopping chiar atunci când îmi doresc. Recunosc că cel mai des fac shopping atunci când călătoresc, motiv pentru care am multe piese de la branduri care nu se regăsesc în România. Ah, și recunosc că ocazional mai fac și shopping online.

Care e piesa ta favorită din garderobă? Dar din sezonul actual?

Jeanșii! Întotdeauna mă scot din orice situație și îmi place că îi pot purta în mii de feluri și situații.  Iar dacă trebuie să ne rezumăm la sezonul actual, aș alege fără ezitare o piesă din catifea, cel mai probabil o rochie.

FASHION TIPS

  • Adaugă un strop de culoare în ținutele tale; dacă nu ai curaj, poți încerca un ruj într-o culoare intensă.
  • O piesă bine aleasă te poate face să te simți minunat.
  • Poartă o rochie cel puțin o dată pe săptămână.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter