Nu i-ai da mai mult de 40 de ani. Vezi ce vârstă are de fapt această vedetă!

Designerul Vera Wang arată excepţional de bine pentru vârsta ei. Cu o piele netedă şi o siluetă de vis, ai zice că nu poate avea mai mult de 40 de ani. Cât crezi că are de fapt?
Ei bine, Vera Wang s-a născut în 1949, deci are 63 de ani! La vârsta la care alte femei îşi plimbă nepoţii prin parc, Vera nu doar că e activă şi merge la petreceri mondene ci reuşeşte să „le facă de ruşine” pe vedetele mult mai tinere cu look-ul ei impecabil.
În anii ’70, Vera Wang a fost fashion editor la revista Vogue din SUA, pe care a părăsit-o când a fost refuzată pentru postul de redactor şef.  Însă tot răul a fost spre bine, pentru că vedeta şi-a schimbat cariera şi a devenit creatoare de modă.
Vera Wang este cunoscută pentru superbele rochii de mireasă pe care le crează şi pe care le-au purtat cele mai celebre şi bogate femei din lume: Chelsea, fata lui Bill Clinton, Alicia Keys, Mariah Carey, Victoria Beckham, Jennifer Lopez, Kim Kardashian.
Probabil că secretul siluetei sale impecabile a fost sportul. Vera a fost patinatoare de performanţă, sport pe care nu l-a părăsit complet pentru că azi crează cele mai frumoase costume purtate de patinatoare în concursuri.
În viaţa personală, Vera este fericită alături de soţul ei şi cele două fiice, pe care le-a născut la 41, respectiv 43 de ani.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter