Trucuri vestimentare de care să ții cont dacă ești înaltă

De Consuela Stratulat, pe

Dacă te numeri printre norocoasele care ajung la dulapurile din bucătărie fără să stea pe vârfuri, probabil nu ai mari dificultăți în a-ți găsi hainele potrivite. Totuși, trebuie să ții cont de anumite reguli, pentru a nu părea îmbrăcată de la raionul de copii. Află câteva trucuri care te vor ajuta să găsești hainele potrivite pentru forma corpului tău.
Cele mai multe probleme pe care le poți întâlni au legătură cu lungimea hainelor. Multe magazine au mărimi mici, dar nu este cazul să îți pierzi răbdarea. La raionul pentru bărbați ai putea găsi ceea ce cauți. Hainele masculine sunt extrem de chic pe o femeie, așa că nu ezita să le porți. Indiferent de unde îți cumperi hainele, nu uita să le probezi. Acest pas te va ajuta să câștigi timp și bani.

Scoate-ți în evidență decolteul

De cele mai multe ori, înălțimea presupune și umeri largi, așa că trebuie să alegi cămăși care îți pun gâtul în valoare. O bluză cu decolteu în V, de exemplu, va atrage atenția de la umeri. Mânecile hainelor trebuie să fie, de asemenea, lungi, scurte sau să și lipsească. Mânecile trei-sferturi nu ți se potrivesc, pentru că vei lăsa impresia că porți o mărime prea mică.

Poartă pantaloni

Dacă ești înaltă, arăți grozav în pantaloni, indiferent dacă sunt drepți sau skinny! Singurul tău obstacol este lungimea. O pereche de pantaloni cu talie înaltă ți se potrivesc de minune și vor lăsa impresia că ai un trunchi mai scurt. Dacă ești plictisită de acest model, încearcă blugii skinny, care îți vor evidenția formele și lungimea picioarelor. Pentru un aer chic, alege pantalonii foarte largi!

Ce lungime a fustei să alegi?

Dacă vrei să porți rochii sau fuste, cea mai sigură lungime este până la genunchi sau până în pământ. Fustele midi, care sunt pe val în această vară, te vor face să arăți foarte bine. Evită lungimile scurte, pentru că ți-ar putea da un aer vulgar. Nu înseamnă că nu trebuie să arăți ceva piele, ci doar că trebuie să rămâi elegantă când o faci.

Poartă tocuri

Când ești înaltă, ai tendința să eviți tocurile, însă dacă îți plac, poartă-le. Tocurile sunt sexy și dau ținutei un aer elegant. Uneori, însă, înălțimea vine și cu o durere de spate, care s-ar intensifica dacă ai purta pantofi înalți. Alege pantofi cu tocuri scurte sau chiar balerini, pentru a te simți confortabil. Poți opta pentru modele în culori curajoase sau cu aplicații interesante.

Păstrează proporțiile

Când îți compui ținuta, ține cont de proporții și culori. Dacă ai bijuterii mari, poartă haine ușoare, la accesorii mari, alege rochii simple, la jeans skinny, poartă top-uri vaporoase. Pantalonii foarte largi merg cel mai bine cu bluze mulate. Câtă vreme păstrezi un echilibru, nu ai cum să nu arăți bine!

Nu evita imprimeurile

Multe femei înalte evită să poarte imprimeuri, însă dacă îți plac, poartă-le. Combină-le întotdeauna cu haine într-o singură culoare și accesorii simple. Dacă ai o rochie lungă cu imprimeuri, folosește o curea lată, într-o singură culoare, pentru a mai domoli ținuta.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter